El FC Barcelona i PIMEC signen un acord per establir sinergies entre ambdues entitats

El FC Barcelona i PIMEC signen un acord per establir sinergies entre ambdues entitats

El Club i la Confederació de la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya treballaran conjuntament per identificar i estudiar possibilitats de cooperació en l’àmbit de la diversitat i la inclusió, la responsabilitat social corporativa, així com l'excel·lència en la gestió i la sostenibilitat econòmica

El FC Barcelona i la Confederació de la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) han signat un acord de col·laboració per les properes tres temporades, amb què es treballarà conjuntament per identificar, estudiar i analitzar possibilitats d’actuació i cooperació entre els socis d’ambdues entitats. Aquesta aliança ha estat possible gràcies a una sèrie de valors comuns, amb l’objectiu de buscar sinergies conjuntes entre el Club i la patronal per al desenvolupament dels seus respectius projectes estratègics.

L’acord es va oficialitzar el passat divendres 8 de març, amb una trobada a la llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys en la prèvia del partit davant el Mallorca, que va comptar amb la presència de Joan Laporta, president del FC Barcelona, Elena Fort, vicepresidenta del FC Barcelona, Miquel Camps, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i adjunt la presidència de PIMEC, i Antoni Cañete, president de PIMEC. Així mateix, després de la signatura de l’acord, el president del Club va fer l’entrega de la samarreta oficial de la temporada 2023/24 al seu homòleg a la patronal.  

A través d’aquesta col·laboració, el FC Barcelona i PIMEC fomentaran una sèrie d’iniciatives i activitats relacionades amb el foment de la diversitat i la inclusió i la promoció dels valors de la igualtat i la no discriminació. També en accions d’informació, formació i capacitació al voltant de temes rellevants vinculats a matèries de relacions en el treball o de responsabilitat social corporativa, així com en l'àmbit de l'excel·lència en la gestió i la sostenibilitat econòmica, en tot el vinculat amb la transformació digital i la possibilitat de fer extensiva la proposta de productes i serveis d’ambdues entitats, entre d’altres.

 

Declaracions de Joan Laporta, president del FC Barcelona 

“La signatura d’aquest acord amb PIMEC posa de manifest el compromís del FC Barcelona amb les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, alineats amb la missió de la patronal de promocionar i defensar els interessos de les empreses catalanes. Valorem molt positivament aquesta aliança amb la voluntat d’establir sinergies, reforçant el desenvolupament social i econòmic del seu entorn”.

Declaracions d’Antoni Cañete, president de PIMEC

“Agraïm al Club la seva voluntat de treballar conjuntament en projectes estratègics que aportin valor a les pimes i les persones autònomes. Aquest acord enforteix la relació entre ambdues entitats i, gràcies a la suma d’esforços, ens permetrà tenir més capacitat d’actuació per fomentar valors com la diversitat, la igualtat o la inclusió; així com a l’hora d’impulsar accions d’informació, formació i capacitació al voltant de temes rellevants vinculats a matèries de relacions en el treball o de responsabilitat social corporativa”.

PHOTO-2024-03-09-11-40-48-ret 1
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut