L'experiència revolucionària del futur Spotify Camp Nou, presentada al Mobile World Congress

L'experiència revolucionària del futur Spotify Camp Nou, presentada al Mobile World Congress

Sergi Ricart, director de l’Àrea Comercial del FC Barcelona, va explicar quin va ser tot el procés de concepció de l’experiència per a unes instal·lacions que aspiren a posicionar-se en un espai de benvinguda per als 365 dies de l’any dels visitants que vulguin gaudir d’una proposta única

L’Espai Barça ha estat protagonista al Mobile World Congress (MWC), el congrés tecnològic més important del món, que s’està celebrant des d’aquest dilluns i fins demà dijous a la Fira de Barcelona. En el marc de l’Sports and Entertainment Summit de l’espai Connected Industries, Sergi Ricart, director de l’Àrea Comercial del FC Barcelona, va presentar ahir l’experiència revolucionària amb què comptarà el futur Spotify Camp Nou, on s’experimentaran noves maneres de viure l’esport, convertint al Club en un referent tecnològic amb un projecte innovador que va molt més enllà de la remodelació de l’Estadi.

En la seva ponència, Ricart va detallar alguns dels principals pilars que faran del futur projecte un referent i la millor destinació d’esports i entreteniment al cor d'una ciutat global.  L’Espai Barça és molt més que un estadi, es tracta d’un dels imprescindibles per mantenir al FC Barcelona en el lideratge de l’esport mundial, clau per a la recuperació econòmica i viabilitat futura del Club. En aquest sentit, i amb l’objectiu de generar nous ingressos essencials per a la viabilitat del pla de finançament plantejat per al projecte, el director de l’Àrea Comercial del Barça va compartir el nou concepte d’hospitality amb què comptarà el futur Spotify Camp Nou i que revolucionarà la seva experiència.

El director de l’Àrea Comercial del FC Barcelona va anar mostrant a l’audiència del MWC alguns dels renders del futur Estadi, així com de les noves zones VIP, aprofundint també en la importància d’aquesta nova oferta d’hospitality i destacant que des del Club s’està treballant per comptar amb els estàndards més alts del mercat. En aquesta línia, va desenvolupar també quin va ser tot el procés de concepció de l’experiència per a unes instal·lacions que aspiren a posicionar-se en un espai de benvinguda per als 365 dies de l’any dels visitants que vulguin gaudir d’una proposta única d’activitats en dia de partit, però també en aquells que no necessàriament es desenvolupin activitats esportives al Campus.

El Club té el propòsit de construir el complex esportiu més gran i innovador al centre d’una ciutat europea, i estar a l’avantguarda de les noves tecnologies i la sostenibilitat. En aquest sentit, el FC Barcelona aposta per convertir l’Espai Barça en un hub d’innovació internacional, revolucionant el panorama tecnològic i sent un punt de trobada per a les millors empreses del sector.

La importància de la tecnologia en l’experiència als estadis

Després de la seva presentació, en el mateix espai, Ricart va participar en un panel moderat per Brian Gorman, Fintech Lead del GSMA, i integrat també per Debika Bhattacharya, Chief Product Officer de Verizon Business, i Harri Holma, Fellow i Senior Advisor de Nokia Technology Office. Cadascun d’ells va posar sobre la taula algunes de les seves experiències en la industria de l’esport i com la tecnologia ha impactat en l’experiència dels aficionats i aficionades als estadis. El director de l’Àrea Comercial del FC Barcelona va posar en valor la importància de tot l’estudi i anàlisi previ del mercat que es va fer a l’hora de dissenyar l’experiència del futur Spotify Camp Nou, així com també la importància del llegat que significa pel Club el projecte de l’Espai Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut