Barça Atlètic - CyD Leonesa: Golejada per continuar en línia ascendent (4-0)

Barça Atlètic - CyD Leonesa: Golejada per continuar en línia ascendent (4-0)

El doblet de Pau Víctor i els gols de Faye i Marc Guiu han posat els blaugranes en la quarta posició de la taula

Nova victòria del Barça Atlètic. Els de Rafa Márquez han derrotat un rival directe en la taula per 4-0. Les dianes de Mikayil i Marc Guiu i el doblet de Pau Víctor han amarrat els tres punts. D'aquesta manera, els blaugranes continuen en línia ascendent a la Primera Federació; en les darreres sis jornades han sumat cinc triomfs i un empat. 

Per començar: expulsió visitant i gol culer

Un inici immillorable. El Barça Atlètic s'ha presentat a l'Estadi Johan Cruyff, que ha tingut a Pedri, Sergi Roberto, Gavi i Marcos Alonso com a espectadors de luxe, amb el gol de Mikayil Faye (1-0, min 7). El central culer ha enaltit la centrada melòdica de Pau Víctor en un context de pes barcelonista. Aquesta introducció festiva amb el segon gol a la Primera Federació del 15 ha vingut després que la Cultural Leonesa es quedés amb un jugador menys per l'expulsió amb vermella directa a Fornos quan es portaven quatre minuts de joc. Una superioritat culer que ha forçat la verticalitat de Naim. 

Marc Guiu s'apunta el segon

El partit ha avançat sense cap ensurt per als de Rafa Márquez. Dominadors de la possessió i de les aproximacions. Héctor Fort ha acariciat la creueta amb una centrada-xut amb molta intenció anotadora. Unai Hernández ha estat el següent en sumar una estadística ofensiva. El migcampista no ha pogut imprimir suficient força per batre Bañuz. Una manca d'efectivitat que ha virat amb la figura de Marc Guiu. El davanter de Santa Maria de Palautordera ha trobat premi en la seva pressió. Amb l'interior del peu, el 29 ha dibuixat el 2-0, amb la col·laboració d'Unai. 

La segona part s'ha obert amb aquest clar 2-0. Un període tranquil per al Barça Atlètic, que s'ha encarregat de contemporitzar el partit. En un context més calmós, els de Rafa Márquez han continuat amb el domini del joc al Johan Cruyff. Ara bé, els lleonesos han presentat perill efímer a la porteria de Marc Vidal, que quasi no s'ha embrutat els guants en aquest matx.

Doblet de Pau Víctor

Els canvis que ha introduït el tècnic mexicà s'han encarregat de tallar qualsevol reacció per parts dels visitants. Pau Víctor s'ha encarregat de sacsejar el pols relaxat amb un doblet en un tancar i obrir d'ulls. En l'ocàs, el davanter ha firmat dos gols. El primer en un servei de cantonada i el segon gràcies a la insistència anotadora. En conseqüència, el 4-0 ha mantingut els culers en el camí del triomf fins a la conclusió. Un tancament rodó que també ha portat sota el braç el sisè partit seguit del Barça Atlètic sense perdre: cinc victòries i un empat. 

Amb aquesta victòria, els de Rafa Márquez han desfet la igualtat en la classificació respecte a la CyD Leonesa. Ara, el Barça Atlètic és quart amb 44 punts. El següent repte és el diumenge 3 de març al camp del Real Unión. 

FITXA DEL PARTIT

Barça Atlètic, 4
CyD Leonesa, 0

Barça Atlètic: Marc Vidal, Gerard Martín, Mbacke, Casadó, Mikayil, Pau Víctor, Unai, Naim (Sergi Domínguez, min 76), Bernal (Jaume Cuéllar, min 76), Marc Guiu (Percan, min 76) i H. Fort (Aleix Garrido, min 58; Darvich, min 64)
CyD Leonesa: Bañuz, Álvaro (Joseba Muguruza, min 70), Fornos, Rodri, García (Jaume Pol, min 70), Kevin, Barri (Aleix Coch, min 15), Bicho (Luis Bilbao, min 63), Martín, Fabio i Guilermo (Dorian Hanza, min 63)

Gols: 1-0, Mikayil (min 7); 2-0, Marc Guiu (min 32); 3-0, Pau Víctor (min 80); 4-0, Pau Víctor (min 83)

Àrbitre: Fernández Vidal. Ha amonestat amb targeta vermella directa el visitant Fornos (min 4), i amb targeta groga els locals Marc Casadó (min 61) i Mbacke (min 87) i els visitants García (min 49) i Bicho (min 60)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut