Xavi: “És un partit rodó”

Xavi: “És un partit rodó”

El tècnic culer s'ha mostrat content amb el partit que ha desplegat el seu equip contra el Getafe i esperançat en la lluita pel títol de Lliga

Xavi Hernández s'ha mostrat content i satisfet. La victòria davant el Getafe ha deixat amb un somriure a molts culers i al tècnic del FC Barcelona: "Creiem en el que estem fent. Estem units. L'equip es retroba a casa amb una bona versió. Hem fet un partit convincent i rodó davant un rival valent", ha explicat en la roda de premsa posterior a la golejada (4-0)

 

El tècnic del Barça ha enaltit el treball que ha fet la defensa i l'atac. "Hem entès molt bé la línia defensiva alta. Hem llegit molt bé els espais. Estic content perquè l'equip ha estat molt bé físicament", ha analitzat. Una radiografia de l'equip que ha continuat amb la línia defensiva, molt concentrada i reforçada amb la figura de Christensen. Un dels altres noms propis que ha qualificat molt positivament de la rereguarda ha estat el de Pau Cubarsí: "És el millor en la sortida de pilota. És un espectacle veure'l jugar".

"Hem estat contundents i no hem deixat de treballar. Estem competint cada vegada millor i em fa estar amb esperança", ha remarcat un content tècnic blaugrana. Xavi també s'ha mostrat segur quan li han preguntat pel camí del Barça en aquesta Lliga: "No tirem la tovallola. Hem fet un pas endavant. Estem en un bon moment i hem de creure fins al final. Posem pressió al Girona i al Reial Madrid. Hem de fer la nostra feina, que és guanyar com ho hem fet avui", ha explicat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut