Barça Atlètic - Rayo Majadahonda: Gran victòria al Johan! (3-1)

Barça Atlètic - Rayo Majadahonda: Gran victòria al Johan! (3-1)

Els de Rafa Márquez han vençut els madrilenys amb gols de Faye, Naim i Marc Guiu, que ha fet el tercer amb un genial gol de taló

El Barça Atlètic ha vençut el Rayo Majadahonda per 3-1 amb un recital de joc a pilota aturada. Les tres dianes del filial blaugrana han arribat en accions estratègiques. FayeNaim GarcíaMarc Guiu han estat els tres golejadors per als de Rafa Márquez, amb un Moha Moukhliss estel·lar amb una assistència i amb participació directa en totes les jugades.

El Barça Atlètic, amb aquesta victòria, ja en suma quatre en cinc partits i duu cinc jornades sense perdre. El filial culer buscarà mantenir la ratxa contra la Cultural Leonesa el pròxim diumenge, també a l'Estadi Johan Cruyff (19.00 hores). 

Dos gols idèntics per banda

El Barça Atlètic ha dominat gran part de la primera meitat, mitjançant un joc posicional i molt dinàmic al mig del camp. Amb Marc Casadó endarrerit al lateral, els de Rafa Márquez han tingut el control de la pilota, marcant els tempos de l'enfrontament. I gràcies a aquest domini de l'esfèric ha arribat el primer del filial blaugrana. 

Un córner picat per Moha Moukhliss ha derivat en una gran combinació a la frontal de l'àrea entre Marc Bernal i Pau Víctor, el qual ha penjat la pilota al mig de l'àrea. El rematador, però, no ha estat algú habitual en aquestes situacions. Un oportuníssim Mikayil Faye ha culminat la jugada rematant amb el peu la centrada de Pau Víctor.

11 minuts més tard, el Rayo Majadahonda ha igualat el xoc. En una ocasió pràcticament calcada a la del Barça Atlètic, Sergi Navarro i Rubén Enri han fet pujar l'1-1 al marcador. El partit s'ha mantingut amb l'empat a l'electrònic, tot i que els xuts llunyans de Marc Bernal i de Pau Víctor, aquest amb gran efecte, hagin posat la por al cos de Dani Martín. Tot i això, la igualtat no s'ha desfet en cap moment dels 45 minuts i ambdós equips han enfilat el camí cap als vestidors amb l'1-1.

Genialitat de Naim García a la represa

Quatre minuts després del retorn a l'acció, Naim ha estat l'encarregat de picar una llunyana falta lateral. La col·locació d'aquesta era idònia per a algú com el '22' del Barça Atlètic. El madrileny ha executat excel·lentment la falta amb una centrada que s'ha enverinat fins acabar entrant a la porteria del Rayo. El posicionament d'Mbacke ha estat providencial també per al gol, ja que la seva expedició en atac ha agafat per sorpresa a la defensa madrilenya.

Tercer gol per emmarcar

Un nou córner favorable al Barça Atlètic ha augmentat la distància per al filial culer. Una gran centrada de Moha Moukhliss -una més- l'ha aprofitat genialment Marc Guiu. El davanter centre, que havia entrat per Percan, s'ha avançat a la seva marca del Rayo i amb una frivolité d'autèntic geni ha enviat amb el taló la pilota al fons de la porteria de Dani Martín. El gol de Guiu ha suposat el 3-1 amb el qual s'ha acabat el partit.

Amb el triomf contra el Rayo Majadahonda, els de Rafa Márquez han sumat 12 dels últims 15 punts disputats i ja es preparen per rebre la Cultural Leonesa el pròxim diumenge a l'Estadi Johan Cruyff (18.00 hores). El tècnic mexicà, però, no podrà comptar amb una de les estrelles d'aquest diumenge, Moha Moukhliss, que complirà un partit de sanció per acumulació de targetes.

FITXA TÈCNICA

Barça Atlètic, 3.
Rayo Majadahonda, 1.

Barça Atlètic: Ander Astralaga; Marc Casadó, Mamadou Fall, Mikayil Faye (Sergi Domínguez, min. 76), Gerard Martín; Marc Bernal (Pelayo Fernández, min. 59), Moha Moukhliss, Unai Hernández (Noah Darvich, min. 77); Naim García (Jaume Cuéllar, min. 87), Diego Percan (Marc Guiu, min. 59), Pau Víctor.

Rayo Majadahonda: Dani Martín; Guillem Rodríguez, Jorge Casado, Pelayo Suárez, Sergio Camacho (Pablo Hervías, min. 56); Sergi Navarro, Álvaro Arnedo, Samu Expósito (Rodrigo Abajas, min. 56), Raúl Tavares, Alberto Fernández (Guille Berzal, min. 79); Rubén Enri (José Luis Cortés, min. 69).

Gols: 1-0, Mikayil Faye (min. 10); 1-1, Rubén Enri (min. 21); 2-1, Naim García (min.49); 3-1, Marc Guiu (min. 86).

Àrbitres: Francisco García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut