Joan Laporta participarà en la sessió de clausura de l’Sport Tomorrow Congress

Joan Laporta participarà en la sessió de clausura de l’Sport Tomorrow Congress

En la segona i última jornada d’aquest fòrum d’innovació i tecnologia impulsat pel Barça Innovation Hub es debatrà sobre continguts i engagement digital i sobre inversió en l’àmbit de l’sports tech

L’Sport Tomorrow Congress, el congrés d’innovació esportiva impulsat pel Barça Innovation Hub (BIHUB), comptarà amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, en l’acte de clausura de la segona i darrera jornada d’aquest fòrum, dimarts 27 de febrer. El president del Club dirigirà unes paraules als assistents en què glossarà l’esperit d’aquesta trobada i, per extensió, de la vocació d’innovació del FC Barcelona en el terreny tecnològic i de la gestió del coneixement.

Entreteniment i continguts digitals

La intervenció de Joan Laporta serà el punt i final d’una segona jornada en què per part del FC Barcelona també hi intervindrà Bryan Bachner, director general de Barça Vision i director de les delegacions del FC Barcelona a les regions de l’Àsia-Pacífic i dels Estats Units, qui liderarà una taula rodona per a reflexionar sobre les possibilitats que ofereix la tecnologia i els nous mitjans digitals per a connectar amb les noves audiències.

Start-ups i noves inversions

Les start-ups participades pel BIHUB també tindran presència en la segona jornada del congrés. D’una banda, OLIVER abordarà una sessió al voltant de la democratització de la ciència esportiva i sobre com aquesta està arribant a tots els públics amb dispositius de mesurament de dades biomètriques. Per la seva banda, CeleBreak també tindrà un espai per parlar sobre la creació de noves comunitats digitals al voltant de l’esport, com és el cas d’aquesta aplicació que uneix persones per jugar partits de futbol amateurs.

Per acabar també hi haurà temps per parlar sobre noves tendències d’inversió en el món de l’sports tech, a càrrec de l’experta en aquesta matèria, la nord-americana Meredith McPherron, directora general de Drive by DraftKings.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut