El Club estrena un nou tour per la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Club estrena un nou tour per la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El públic podrà realitzar per primera vegada una visita guiada pels camps d’entrenament, l’Estadi Johan Cruyff i tindrà accés als espais exclusius del primer equip masculí

La Ciutat Esportiva Joan Gamper és el cor de l’activitat del FC Barcelona. La sala de màquines on diàriament centenars d’esportistes duen a terme la seva activitat i s’entrenen per competir amb la màxima exigència en les diferents disciplines esportives del Club.

Aquest espai privatiu, on es couen alguns dels secrets dels èxits dels equips, obrirà per primera vegada les seves portes, més enllà dels partits del cap de setmana, amb la posada en marxa del Players Experience-Ciutat Esportiva, un tour en què l’afició i el públic en general podran visitar alguns dels indrets més exclusius de la instal·lació com els vestidors i el camp d’entrenament del primer equip masculí o els pavellons on acullen els entrenaments dels esports professionals.

La primera visita està programada per al proper 29 de febrer i el públic podrà descobrir alguns dels espais privats del primer equip de futbol masculí, com són el camp d’entrenament Tito Vilanova, el vestidor, el gimnàs i el menjador on habitualment els futbolistes i l’staff fan els àpats previs i post-entrenament. A banda de la zona reservada al primer equip masculí, el tour guiat també inclou la visita als diferents pavellons dels equips de bàsquet, handbol i futbol sala, així com a la resta de camps d’entrenament de futbol i a l’Estadi Johan Cruyff. Aquestes visites s’aniran repetint durant els propers mesos, quan l’activitat esportiva dels diferents equips ho permeti.

La visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper inclou també en el mateix paquet una entrada per al Barça Immersive Tour, el nou Museu blaugrana inaugurat el mes de juny passat, i pel mirador de l’estadi des d’on es poden seguir les obres de remodelació de l’Spotify Camp Nou. Aquestes visites es podran realitzar en qualsevol dia, separadament del tour per les instal·lacions de la ciutat esportiva.

Aquesta nova oferta lúdica supleix la que ja existia a l’Spotify Camp Nou abans de les obres de remodelació i on els visitants podien també contractar un tour que els permetia accedir al vestidor local i a altres zones privatives del primer equip masculí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut