CE Sabadell – Barça Atlètic: Caràcter culer per continuar en ratxa (0-1)

CE Sabadell – Barça Atlètic: Caràcter culer per continuar en ratxa (0-1)

Els barcelonistes han allargat la seva ratxa d'imbatibilitat gràcies a les aturades d'Astralaga i el gol d'Unai

Victòria de caràcter a la Nova Creu Alta. El Barça Atlètic s'ha imposat per la mínima al Sabadell gràcies al gol d'Unai Hernández. Astralaga també s'ha fet gegant per apropar els barcelonistes al triomf i, d'aquesta manera, allargar el camí d'imbatibilitat. Ja són quatre partits seguits sense conèixer la derrota. 

Una posada en escena amb possessió culer a la Nova Creu Alta. Els de Rafa Márquez han portat la batuta inicial de la pilota davant un Sabadell concentrat a defensar i a sortir al contracop. En un context intens, els barcelonistes han tingut la primera ocasió de les botes de Moha. El capità s'ha trobat amb els guants d'Adrià Ortolà en el llançament de falta. Ha estat l'únic xut entre els tres pals d'una primera meitat escassa d'estadístiques ofensives. El conjunt arlequinat ha dibuixat algunes arribades; insuficients per alterar el 0-0. 

Les rereguardes han marcat el ritme dels compassos del primer període. Ambdós equips s'han anul·lat tàcticament i ha costat veure emergir els atacs. Locals i visitants s'han alternat el control de l'esfèric, però han estat incapaços d'imposar la seva llei. A la represa, el Barça Atlètic ha tintat de color light aqua el matx. Controlant la possessió, els de Rafa Márquez han sumat una nova aproximació. Ha estat en un servei de cantonada. L'estratègia ha servit perquè Mbacke dibuixes una ocasió, que ha desfet l'exporter blaugrana. 

Sensacional Astralaga... 

Després de l'ordre que ha volgut imposar el Barça Atlètic, ha vingut el desordre. Amb aquest guió, el Sabadell ha fet augmentar els decibels de la Nova Creu Alta. Aixecada del seu seient amb una mà sensacional d'Astralaga. La magnífica aturada de l'1 barcelonista després d'un xut desviat per Mbacke ha tingut la col·laboració del travesser per negar la diana local. Una actuació providencial que ha repetit minuts més tard en un u contra u davant Soto. El davanter rival no ha pogut superar Astralaga, que ha allargat el braç majestuosament. 

... resolutius Aleix i Unai

Les aturades del porter barcelonista han donat ales al Barça Atlètic. En una jugada col·lectiva, Aleix Garrido i Unai Hernández han estat els protagonistes per posar el 0-1. La conducció poderosa del 10 ha servit en safata el gol al 20. Els culers s'han mostrat efectius i han penalitzat la manca d'encert del Sabadell, que tindrà malsons amb Astralaga. El de Biscaia s'ha fet immens per aturar una nova aproximació dels locals. En un nou u contra u, l's'ha fet gegant per acostar el Barça Atlètic al triomf final. 

I així ha estat. S'ha confirmat la victòria del Barça Atlètic contra el Sabadell, un equip que encara no havia perdut en aquest 2024. Per la seva banda, els de Rafa Márquez han allargat a quatre els seus partits sense perdre: tres victòries i un empat. 

FITXA DEL PARTIT

CE Sabadell, 0
Barça Atlètic, 1

CE Sabadell: Ortolá, Astals, Amelibia, Pau Resta (Ricard Pujol, min 88), Herrero, Carles (Marc Domènech, min 88), Raúl Baena (Nando García, min 83), Moyano, Abde, Vladys (David Soto, min 69) i Marru (Baselga, min 83)
Barça Atlètic: Astralaga, Moha, Mbacke, Faye (Sergi Domínguez, min 83), Gerard Martín, Aleix Garrido (Cristo, min 92), Bernal (Pau Prim, min 73), Darvich (Cuéllar, min 73), Naim, Percan i Unai 

Gols: 0-1, Unai Hernández (min 80).

Àrbitre: Domínguez Hernández. Ha amonestat amb targeta groga els locals Vladys (min 61), Carles (min 87) i els blaugrana Faye (min 40) i Percan (min 90).

Assistència: 5429 espectadors i espectadores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut