Igualada Rigat HC – Barça: Victòria colossal a Les Comes! (2-6)

Els blaugranes s'han convertit en el primer equip en emportar-se la victòria del pavelló igualadí en un partit molt emocionant i que han sentenciat en l'últim minut / FOTO: Xavi Garcia

El Barça ha tret un triomf molt important i contundent d'una pista fins ara inexpugnable, la de l'Igualada Rigat HC (2-6). Els d'Edu Castro han superat els igualadins i s'han convertit en el primer equip de l'OK Lliga en emportar-se la victòria del Pavelló Les Comes. A més, havent arribat als 52 partits invictes a l'OK Lliga, han igualat el millor registre històric. Els blaugranes s'han avançat en el marcador gràcies a Marc Grau, però l'Igualada ha reaccionat de seguida. A la segona part, un gol de Sergi Llorca i els doblets de Pau Bargalló i João Rodrigues li han donat el triomf als culers, tancant així una setmana perfecta amb tres victòries en tres partits.

Domini blaugrana

En els primers segons del partit, Pau Bargalló ja ha avisat amb un llançament al pal que ha posat la por al cos dels igualadins. El duel ha començat amb diverses faltes per part d'ambdós equips, però ha sigut el Barça qui s'ha fet amb el domini i amb les primeres aproximacions a la porteria local, però sense prou encert. Les dues primeres ocasions de l'Igualada han sigut al contracop. Les pèrdues han provocat dos mà a mà entre Nil Cervera i Sergi Fernández, però el porter blaugrana s'ha fet enorme a la porteria per evitar les dianes. D'igual manera, Guillem Torrents també ha negat les primeres alegries del Barça.

El Barça obre el marcador i l'Igualada respon

El porter local no ha pogut evitar finalment el primer gol blaugrana de la tarda. Una gran combinació entre Pau Bargalló i Marc Grau ha deixat sol el de Lloret de Mar al segon pal, que no ha desaprofitat l'oportunitat d'obrir la llauna i marcar un gol merescut pel domini dels d'Edu Castro (1-0, min. 11). Tot i això, l'Igualada ha reaccionat ràpidament a partir de Nil Cervera, que amb un xut potent i creuat ha superat Sergi Fernández per empatar el lluminós (1-1, min. 12).

Els igualadins podrien haver capgirat el marcador, però el porter blaugrana s'ha fet gegant a la porteria blaugrana aturant un penal a un incisiu Nil Cervera. De fet, el marcador no s'ha mogut més en la primera part per les aturades d'ambdós porters, ja que Guillem Torrents també ha impedit qualsevol intent culer, especialment després d'evitar el gol de Pau Bargalló a les acaballes de la primera part aturant una directa per les 10 faltes locals.

Els d'Edu Castro posen la directa

La sortida dels d'Edu Castro a la segona part ha sigut magnífica. En un contracop blaugrana, l'ha penjat João Rodrigues i Sergi Llorca ha aprofitat a l'aire l'assistència del portuguès per marcar el segon gol de la tarda (1-2, min. 27). Nil Cervera ha continuat sent l'home més insistent a l'atac dels igualadins, però Sergi Fernández ha tornat a fer acte de presència per aturar una gran acció del germà del jugador del planter culer. A l'altra porteria, Pau Bargalló no ha fallat una altra directa per la 15a falta de l'Igualada i ha marcat el tercer gol blaugrana per posar terra per mig en el partit (1-3, min. 37).

Tot i això, de seguida ha arribat la desena falta del Barça i l'oportunitat dels locals d'escurçar diferències a partir d'una nova directa. Roger Bars ha convertit el llançament i s'ha produït un déjà-vu, amb els igualadins responent a les dianes blaugranes amb rapidesa (2-3, min. 38). Però el Barça ha continuat amb un gol d'avantatge i ha aguantat les envestides d'un Igualada encès, en part, degut al seu públic, però Sergi Fernández ha evitat qualsevol mena d'insurrecció dels locals.

Els blaugranes sentencien el partit en l'últim minut

En l'últim minut de partit, els blaugranes han sentenciat el duel amb tres gols. Pau Bargalló ha aprofitat una targeta blava a Marc Rouzé per superar Guillem Torrents en una nova directa (2-4, min. 49), mentre que João Rodrigues ha marcat el cinquè i el sisè del Barça en pocs segons de diferència (2-5, 2-6, min. 49). L'Igualada ha venut cara la seva pell, però els d'Edu Castro s'han convertit en el primer equip a batre els locals a Les Comes.

Igualada Rigat HC, 2
Barça, 6

Igualada Rigat HC: Guillem Torrents, Marc Rouzé, Nil Cervera, Marc Carol, Roger Bars -cinc inicial- Biel Llanes, Uri Llenas, Tety Vives, Aleix Marimón, Xavier Bosch, Gerard Riba

Barça: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Xavi Barroso, Sergi Llorca, João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Carles Grau, Eloi Cervera

Gols: Marc Grau (1-0, min. 11), Nil Cervera (1-1, min. 12), Sergi Llorca (1-2, min. 27), Pau Bargalló (1-3, min. 37), Roger Bars (2-3, min. 38), Pau Bargalló (2-4, min. 49), João Rodrigues (2-5, min. 49), João Rodrigues (2-6, min. 49)

Àrbitres: Miguel Díaz i Luis Mier. Han amonestat amb targeta blava el local Marc Rouzé. Faltes: 16-11