Noves Matchday Playlists de Spotify: Aitana i Pedri revelen els seus gustos musicals

Noves Matchday Playlists de Spotify: Aitana i Pedri revelen els seus gustos musicals

Durant els propers mesos més jugadors i jugadores faran públiques les seves cançons favorites al Hub del Barça a Spotify

Les Matchday Playlists de Spotify tornen a tot volum! I ho fan prement el play a la llista de cançons favorites de la millor jugadora del món, Aitana Bonmatí. En aquesta variada selecció de temes hi trobareu pop europeu i ritmes llatins amb cançons mítiques de Coldplay, Ed Sheeran, Daddy Yankee o Maluma, entre molts d’altres.

La Matchday Playlists d’Aitana és només el principi d’una nova sèrie de llistes que veuran la llum en els propers mesos, en les quals els jugadors i jugadores dels primers equips de futbol faran públics els hits que els motiven per sortir al terreny de joc amb les piles carregades o els que els ajuden a descomprimir tensions després d’un partit.

A més, les Matchday Playlists de la resta de jugadors i jugadores que estan publicades (Pedri, Lewandowski, Raphinha, Rolfö i Alexia) s’aniran actualitzant amb noves cançons que han entrat al top dels seus gustos en els últims mesos. Per començar, la playlist de Pedri ja s’ha refrescat amb les noves cançons favorites del canari. Clica play i prepara’t per a un dia de partit!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut