Solidaritat del Club i de tot el barcelonisme amb la Penya de Londres

Solidaritat del Club i de tot el barcelonisme amb la Penya de Londres

Després de l’enfonsament del vaixell Bar&Co, on tenia la seva seu, la PB Londres ha rebut una samarreta del primer equip masculí signada per la plantilla i una carta del president Laporta

El FC Barcelona ha donat suport a la Penya Blaugrana de Londres després de l’enfonsament al riu Tàmesi del vaixell Bar&Co, on aquesta tenia la seva seu, amb una carta del president Joan Laporta i una samarreta del primer equip masculí signada per tots els jugadors. A més, el departament de Penyes del Club ha fet arribar a la PB Londres un lot amb tres pilotes i diferent material promocional, com ara gymsacks, adhesius, pins i banderins. De la mateixa manera que el Club, el barcelonisme s’ha solidaritzat amb la penya londinenca participant de forma massiva en el crowdfunding (finançament col·lectiu) que aquesta ha organitzat per ajudar als propietaris i els treballadors del vaixell que era el seu lloc de trobada.

El passat 4 de gener una violenta tempesta va enfonsar el Bar&Co, una embarcació reconvertida en restaurant i sala de festes que es trobava al riu Tàmesi i que, des de feia tres lustres, era la seu de la Penya Blaugrana de Londres. “Hem gaudit de moltes nits inoblidables al Bar&Co que quedaran al nostre cor per sempre. Vam començar el nostre viatge l'any 2008 per presenciar el primer partit d'un jove Guardiola com a entrenador, vam viure la memorable final de la Champions Leage 2011 a Wembley i vam gaudir d'innombrables partits de Lliga i Champions. L'ambient al Bar&Co era inigualable i es va guanyar el sobrenom de ‘Camp-Nou-on-Thames’”, es podia llegir en el comunicat que la penya londinenca publicava després de la tragèdia, en el qual també anunciava una campanya de crowdfunding per ajudar els propietaris i els treballadors de l’embarcació que, de la nit al dia, s’havien quedat sense feina.

Després d’aquesta crida, el suport del món penyístic i de l’afició culer, en general, ha estat excel·lent. De fet, l’objectiu econòmic fixat en el crowdfunding a favor del Bar&Co s’ha assolit amb escreix. “La resposta de la família blaugrana ha estat impressionant”, assegura en aquest sentit Eduard Mañas, president de la PB Londres. “Han contribuït penyes, penyistes de tot arreu i molts socis que havien passat per aquí”, hi afegeix. Mañas, per altra banda, es mostra molt satisfet del suport rebut des del Club: “Estem molt emocionats i agraïts de veure com ha respost el FC Barcelona al nostre problema”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut