La 76a edició de la Gran Gala es tenyeix de blaugrana

La 76a edició de la Gran Gala es tenyeix de blaugrana

El club culer ha recollit fins a cinc premis amb el president Joan Laporta, Ter Stegen, Lewandowski, Salma i Laprovittola com a protagonistes

Cinc premis per a un Barça de cinc estrelles. El FC Barcelona ha estat un dels grans protagonistes de la Gran Gala anual organitzada per 'Mundo Deportivo', celebrada aquest dilluns 22 de gener en el Palau de Congressos de Catalunya. El club blaugrana ha recollit premis individuals i col·lectius en què han destacat les sis lligues del FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen, Robert Lewandowski, Salma Paralluelo i Nico Laprovittola.

Han assistit a l'esdeveniment el president Joan Laporta i els membres de la Junta Directiva: Rafael Yuste (vicepresident de l'Àrea Esportiva), Elena Fort (vicepresidenta de l'Àrea Institucional), Juli Guiu (vicepresident de l'Àrea Màrqueting), Josep Cubells (responsable del Bàsquet), Xavier Barbany (responsable de l’Hoquei), Aureli Mas (responsable del Futbol Sala),  Xavier Puig (responsable del Futbol Femení) i Joan Solé (responsable de l’Handbol). També han estat presents Deco de Souza (Director de Futbol) i Enric Masip (membre del Gabinet de Presidència).

Un sis de sis històric

No podia ser d'una altra manera. Una fita històrica com el ple de títols de Lliga del FC Barcelona havia de rebre un guardó. Els trofeus de competició domèstica de futbol, futbol femení, bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei han rebut el reconeixement en la Gala de l'Esport de Mundo Deportivo. L'encarregat de recollir el distintiu ha estat el president, Joan Laporta, que ha destacat: "Les sis copes són el premi a l'esforç d'uns esportistes que ho han donat tot. Un motiu de gran orgull per al Club i ha estat un reconeixement històric".

IMG_1095

Lewy i Ter Stegen recullen els fruits del 2023

La bona actuació defensiva i ofensiva del primer equip blaugrana en el curs passat també ha estat guardonat. Per una banda, el porter blaugrana ha rebut una distinció per alçar-se com l'MVP de la Lliga i per ser el porter menys golejat de la temporada (13 gols en 34 jornades) i acumular grans fites com el rècord de porteries a zero en una mateixa temporada (26). En recollir el premi, el teutó ha explicat que té "bones sensacions en la seva recuperació" i que està "desitjant tornar per gaudir de victòries com la d'ahir".

D'altra banda, el davanter polonès també ha rebut un guardó per ser el màxim golejador i rebre el Pitxitxi amb 23 gols durant el curs anterior. "Tot l'equip unit al final de la temporada podrà guanyar alguna cosa", ha assegurat en recollir el premi.

IMG_1082

El bàsquet i el femení també destaquen

Finalment, les seccions professionals també han recollit els fruits d'un gran 2023. El futbol femení blaugrana, com ja ens té acostumats, ha tornat a rebre una distinció, aquesta vegada en les mans de Salma Paralluelo. La davantera culer ha estat reconeguda com a jugadora revelació del Barça i de la selecció espanyola. Amb el trofeu a les mans, la jugadora ha volgut deixar clar que l'equip femení vol més: "La Supercopa era el primer objectiu de la temporada, però hi ha ganes de seguir a més. Hi ha títols il·lusionants en tota la temporada i tant de bo els puguem aconseguir tots".

D'altra banda, l'equip de bàsquet també ha recollit un trofeu de la mà de Nico Laprovittola, que ha estat nomenat com un gran pilar de l'equip en els èxits aconseguits la temporada passada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut