Xavi:

Xavi: "Avui la gent ha gaudit"

El tècnic blaugrana ha valorat molt positivament el triomf al Villamarín i ha desitjat que aquesta victòria els serveixi "per fer un pas endavant”

El FC Barcelona ha aconseguit un important triomf davant del Betis. Amb un hat-trick de Ferran Torres, un gol de João Félix i un partidàs de dos nois de 16 anys com Cubarsí i Lamine Yamal.

Després del triomf, l'entrenador Xavi Hernández s'ha mostrat molt satisfet amb l'actuació de l'equip. "Hauríem d'haver sentenciat abans el partit, però l'equip ha estat molt bé. És un dels millors partits de la temporada. Isco ens ha empatat, però l'equip s'ha retrobat amb ell mateix", a més d'afegir: "Avui la gent ha gaudit, amb gent jove i amb molta personalitat. El partit no és rodó, però marxem molt contents”.

"Hem estat còmodes durant molts minuts a la gespa, en un camp molt difícil", ha explicat Xavi, que ha afegit: "Tant de bo ens serveixi per fer un pas endavant".

Sobre els noms propis, Xavi ha fet les següents declaracions destacades:

Ferran Torres

"Ferran ha girat la truita tot sol. Em va enviar un missatge a l'estiu dient que volia triomfar al Barça sí o sí. És un exemple i m'alegro molt per ell. S'ho mereix perquè s'ho ha guanyat. Té molta personalitat i està en un moment dolç. És bestial i hem d'aprofitar-ho".

Pau Cubarsí i Lamine Yamal

"Cubarsí i Lamine són futbolistes molt joves, però estan molt capacitats. Són molt madurs, hi confiem molt i són el present i el futur del Club".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut