Ja es pot accedir al Carnet de Penyista 2024

Ja es pot accedir al Carnet de Penyista 2024

Totes les persones correctament identificades al registre de penyistes del FC Barcelona es poden descarregar el Carnet de Penyista 2024, que aquesta temporada serà en format digital

El Carnet de Penyista d’aquesta temporada, a fi de continuar amb les accions, iniciatives i polítiques orientades a la sostenibilitat, és exclusivament digital. Això vol dir que és descarregable a través del perfil personal de cadascun dels i les penyistes. Aquest perfil es troba a l’aplicatiu del registre de penyistes, al qual es pot accedir mitjançant qualsevol dispositiu amb accés a Internet. Només aquells penyistes que es registren per primera vegada rebran al seu domicili el Carnet en format físic.

Cal recordar que la sostenibilitat és un dels tres pilars del Pla Estratègic 2021-2026 i, d'acord amb aquest plantejament, el Barça treballa per promoure un desenvolupament sostenible en tots els seus àmbits d’actuació. D’aquesta manera, el Club es compromet a desenvolupar l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Com puc accedir al meu carnet de penyista digital?

Per tal de poder accedir al vostre carnet de penyista, haureu d’identificar-vos a l’aplicatiu del registre de penyistes. Una vegada fet el login (us recordem que necessitareu el vostre correu electrònic per fer-ho), haureu de clicar a “Àrea Penyista”, on podreu comprovar a quines penyes esteu adscrits. Clicant a la penya de la qual voleu veure el vostre carnet, us apareixerà l’opció “Veure el meu Carnet de Penyista” i, des d’aquí, us el podreu descarregar i guardar al vostre dispositiu.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut