L'Athletic Club, rival als quarts de Copa

L'Athletic Club, rival als quarts de Copa

L'eliminatòria, a partit únic, es jugarà a San Mamés el proper 24 de gener a les 21.30 hores

El FC Barcelona ja coneix el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei. Després de superar el Barbastre als setzens i l'Unionistas de Salamanca a vuitens, els de Xavi s'enfrontaran ara a l'Athletic Club en la ronda de quarts, en una eliminatòria que tornarà a ser a partit únic i que es jugarà el proper 24 de gener a les 21.30 hores a San Mamés.

Els Reis de Copa, cara a cara

Serà un partit amb molta història. De fet, s'enfrontaran els dos equips amb més títols de la història de la competició. L'Athletic Club ha guanyat el títol en 23 ocasions, mentre que el Barça ho ha fet 31 vegades. A San Mamés, un dels dos quedarà fora en el camí cap a la final de Sevilla.

Tots dos equips tenen un llarg historial de rivalitats a la competició. De fet, l'última final guanyada pel Barça va ser precisament contra l'Athletic, per 4-0, la temporada 2020/21, en plena covid-19. El curs següent, però, van ser els bascos els que en van acabar sortint vencedors, en imposar-se per 3-2 als vuitens de final, en una eliminatòria a partit únic idèntica a la que es viurà la propera setmana a San Mamés.

Una setmana carregada de partits

Per al Barça, el duel a Bilbao cau entre la visita al camp del Betis d'aquest diumenge i el duel a Montjuïc contra el Vila-real del dissabte 27. Per al conjunt de l'exblaugrana Ernesto Valverde, en canvi, l'eliminatòria copera se situa entre la visita a Mestalla d'aquest dissabte -tindran un dia més per preparar el duel de quarts- i la visita al camp del Cadis del diumenge 28.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut