Unionistas de Salamanca, el rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei

Unionistas de Salamanca, el rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei

El partit es jugarà el 18 de gener, a les 19.30 hores, a l'Estadio Municipal Reina Sofía de Salamanca

Després que el Barça eliminés el Barbastre en els setzens de final de la Copa del Rei (2-3), aquest dilluns el sorteig ha dictat que el proper rival dels culers en la competició del KO sigui l'Unionistas de Salamanca.

Una eliminatòria de vuitens de final que es jugarà el 18 de gener a les 19.30 hores i que es disputarà a l'Estadio Municipal Reina Sofía de Salamanca.

Rival del Barça Atlètic

L'Unionistas de Salamanca, que va ser fundat l'any 2013, ha arribat a aquesta ronda de la Copa del Rei després d'eliminar el Vila-real a la tanda de penals, en un partit que es va haver de disputar en dos dies per uns problemes en l'enllumenat elèctric de l'estadi. Abans ja havia eliminat l'Sporting de Gijón (2-0) i el Gernika (0-2).

Equip de Primera RFEF, forma part del grup 1, el mateix que el Barça Atlètic de Rafa Márquez. I, precisament, la setmana passada, els dos conjunts es van veure les cares. Va ser al Johan Cruyff, en un duel que va acabar amb triomf visitant per 0-2. Els gols els van fer Slavy (min 10) i Álvaro Gómez (min 82). 

La resta de les eliminatòries

Tenerife - Mallorca 
Getafe - Sevilla 
Osasuna - Reial Societat
València - Celta Vigo 
Athletic Club - Deportivo Alabès
Atlètic de Madrid - Reial Madrid 
Girona - Rayo Vallecano 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut