Cinc debutants més en l'amistós a Dallas

Cinc debutants més en l'amistós a Dallas

Astralaga, Kochen, Cubarsí, Gerard Martín i Mbacke s'han estrenat amb el primer equip en el darrer partit del 2023

El primer equip del FC Barcelona ha tancat, ara sí, tots els partits que tenia previstos per aquest 2023. Després de guanyar l'Almeria, els culers van desplaçar-se a Dallas, on han jugat un partit amistós contra Club América que ha servit per a donar per finalitzat aquest any amb un partit molt obert, que ha acabat 2-3 a favor dels mexicans, i per a veure fins a cinc debutants més sota les ordres de Xavi Hernández.

Fins a 15 futbolistes havien debutat ja amb el tècnic blaugrana, en aquest cas, en partit oficial, i tot i que aquests cinc ho han fet en partit amistós, el seu proper objectiu és afegir el seu nom en aquesta llista dels futbolistes amb participació oficial. Repassem com ha estat la seva aparició al Cotton Bowl:

 

- Ander Astralaga: el porter basc, un habitual en les convocatòries del primer equip, ha jugat com a titular i ha disputat un total de 62 minuts. Tot i haver encaixat dos gols, on estava venut i sense massa cosa a fer-hi, ha tingut una intervenció de molt mèrit al treure amb el peu un u contra u amb l'argentí Leo Suárez.

- Diego Kochen: l'altre porter que s'ha estrenat. Nascut a Miami, ha debutat en el seu país d'origen substituint Astralaga amb mitja hora al davant. Poc exigit, més enllà d'un xut llunyà que ha desviat, ha demostrat el seu bon joc de peus, però no ha pogut evitar l'últim gol dels mexicans.

- Pau Cubarsí: el més jove de tots. Amb només 16 anys, i després de diverses convocatòries amb el primer equip, ha pogut disputar un total de 72 minuts, on ha deixat mostres de la seva gran capacitat d'anticipació i una gran sortida de pilota. Serà el primer partit de molts, segur.

- Gerard Martín: arribat aquest mateix estiu des de la UE Cornellà, el lateral esquerre de 21 anys, titularíssim amb Rafa Márquez al Barça Atlètic, s'ha guanyat el premi de treure el cap al primer equip, en un partit on ha jugat com a titular i ha acabat substituït en el minut 72 per Cancelo.

- Mamadou Mbacke Fall: l'últim a debutar ha estat el central senegalès, que ha entrat en el minut 72 en el lloc de Cubarsí. També arribat aquest estiu, com a cedit per Los Angeles FC, s'ha fet fixe en l'eix de la defensa del Barça Atlètic després d'unes primeres jornades sense poder jugar, per temes administratius. El passat mes de gener va debutar a Primera amb el Vila-real, abans de marxar als Estats Units, on s'hi va estar tres mesos, els previs a aterrar a Can Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut