El Barbastre, rival als setzens de Copa

El Barbastre, rival als setzens de Copa

El conjunt de Xavi disputarà a partit únic l'eliminatòria de setzens de final, que tindrà lloc el diumenge 7 de gener a les 21 hores

El FC Barcelona ja coneix el seu rival per als setzens de final de la Copa del Rei. S'enfrontarà al Barbastre, en una eliminatòria que serà a partit únic i que tindrà lloc el diumenge 7 de gener a les 21 hores. Serà el segon partit del 2024, després del de Lliga que es disputarà el dia 4 al camp del Las Palmas.

Un duel sense precedents

El Barbastre és equip del grup 2 de la Segona Federació, on és 10è amb 18 punts després de 15 jornades disputades. Enguany, però, on està fent història és a la Copa del Rei, ja que ha tombat a la Ponferradina primer i a l'Almeria, de Primera Divisió, després. Ara intentarà el miracle contra un Barça al qual no s'ha enfrontat mai.

Sí hi ha precedents contra el filial culer. El més recordat és la promoció d'ascens a Segona Divisió A, amb Josep Guardiola a la banqueta del Miniestadi, que va culminar amb la pujada de categoria del Barça Atlètic. A Barbastre segur que no guarden un bon record d'aquella eliminatòria.

El duel tindrà lloc al Municipal de Deportes de Barbastre, un escenari amb una capacitat per a uns 5.000 espectadors i que de ben segur s'omplirà per rebre el conjunt culer. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut