Penúltim entrenament abans del derbi amb el Girona

Penúltim entrenament abans del derbi amb el Girona

A dos dies de rebre el colíder a l'Estadi Olímpic, els blaugrana s'han tornat a exercitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Diumenge, a partir de les 21.00h del vespre, tots els culers tenen una cita imperdible amb el Barça - Girona corresponent a la jornada 16 del campionat de Lliga. El derbi català de la Primera Divisió arriba a l'Estadi Olímpic en un escenari poc esperat per a la gran majoria, amb els gironins començant la jornada com a colíders de la taula.

És, doncs, una gran oportunitat per als culers per a reduir la diferència amb els equips capdavanters de la lliga, que actualment es troben amb quatre punts més que els de Xavi. Per a fer-ho, els blaugrana s'han exercitat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva amb tots els efectius disponibles del primer equip, i amb la presència de set jugadors del Barça Atlètic: Astralaga, Gerard Martín, Alarcón, Cuéllar, Mikayil, Cubarsí i Héctor Fort.

Tots ells, amb la mirada posada en tancar una sèrie de tres partits seguits com a locals que de moment està sent perfecta, amb les victòries contra el Porto (2-1) a la Champions i contra l'Atlètic de Madrid (1-0), en Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut