L’edició del 2024 de l’Sports Tomorrow Congress tornarà al MWC Barcelona per debatre sobre la personalització de l’esport

L’edició del 2024 de l’Sports Tomorrow Congress tornarà al MWC Barcelona per debatre sobre la personalització de l’esport

La nova edició del congrés d’innovació esportiva impulsat pel Barça Innovation Hub se celebrarà el 26 i el 27 de febrer amb la participació d’especialistes en tecnologia i innovació d’arreu del planeta

Els propers 26 i 27 de febrer tindrà lloc l’edició del 2024 de l’Sports Tomorrow Congress, el congrés d’innovació esportiva impulsat pel Barça Innovation Hub (BIHUB) que reuneix cada any experts en I+D i en tecnologia d’arreu del món per debatre el futur de l’esport en aquests àmbits. Serà la setena edició d’un congrés internacional plenament consolidat pel qual ja han passat més d’11.500 assistents i que ha comptat amb l’aportació de coneixement de més de 400 líders del sector.

Per segon any consecutiu aquesta cita tindrà lloc en el marc del MWC Barcelona, la trobada sobre tecnologia més gran i més influent del món, que se celebra cada any a Barcelona. Això ha estat possible, un any més, gràcies a l’aliança estratègica establerta entre el FC Barcelona i GSMA, que acull el MWC Barcelona.

La personalització en el món de l’esport

L’edició del 2024 de l’Sport Tomorrow Congress tindrà com a lema “Shape your own game” (“Dona forma al teu propi joc”) i servirà per debatre sobre el creixement i la diversificació de la personalització en el món de l’esport. Una realitat que està ajudant els esportistes a millorar el seu rendiment i a accedir a nous programes d'entrenament, plans de nutrició i estratègies de recuperació individualitzades i que, alhora, també s’estén als fans per elevar la seva experiència d’usuari amb continguts personalitzats i amb la possibilitat d’interactuar, cada cop més, amb els atletes i la resta de l’afició.

Adquisició de la modalitat online, ja disponible

La nova edició de l’Sport Tomorrow Congress tindrà lloc durant dues jornades al recinte de la Fira de Gran Via de Barcelona. Allà, com en la darrera edició, comptarà amb un espai de networking i amb una gran sala de conferències que acollirà una desena de sessions temàtiques que serviran de palestra per interconnectar els experts i l’audiència de forma dinàmica i enriquidora. L’esdeveniment està adreçat a tots els professionals que formen part de l’ampli ventall de disciplines de l’esport i es podrà seguir de manera presencial -exclusivament a través d’invitació- o bé en modalitat online, que ja es pot adquirir al web del congrés.

Amb la participació de WhiteBit, Global Partner del Club

La nòmina de ponents que participaran en la cita serà, com sempre, una curosa selecció d’experts de prestigi internacional amb una àmplia trajectòria professional en diversos àmbits del món de la tecnologia i l’esport. En la llista de confirmacions fins al moment s’hi troben l’ucraïnès Volodymyr Nosov, CEO de l’empresa WhiteBit -Global Partner del Club-, que impartirà una sessió sobre blockchain; la nord-americana Meredith McPherron, CEO de Drive by DraftKings, que parlarà sobre inversions en l’àmbit de la tecnologia esportiva; l’islandès Skarpi Hedinsson, CTO de Los Angeles Rams, que aportarà la seva experiència sobre les últimes innovacions en instal·lacions esportives; i l’holandès Asker Jeukendrup, reconegut científic expert en nutrició esportiva, que aprofundirà en les darreres novetats en aquest àmbit.

Declaracions de Joan Laporta, president del FC Barcelona

 “És un orgull anunciar una nova edició de l’Sports Tomorrow Congress en el marc de l’aliança estratègica que el FC Barcelona manté amb GSMA, que organitza el MWC, la cita al voltant de la connectivitat més gran i més influent del món. Un any més el Barça Innovation Hub assumeix el repte de reunir experts d’altíssim nivell per divulgar els darrers avenços en el terreny on conflueixen la tecnologia i l’esport. L’Sports Tomorrow Congress s’ha consolidat com una cita imprescindible en aquest àmbit i confirma la voluntat del FC Barcelona de mantenir-se a l’avantguarda de la innovació en un ecosistema global, en canvi constant”.

Declaracions de John Hoffman, CEO de GSMA

 “La col·laboració de GSMA amb el FC Barcelona uneix el MWC Barcelona, l'esdeveniment de connectivitat més gran i influent del món, amb l’Sports Tomorrow Congress, l'esdeveniment esportiu líder mundial, que aglutina els ecosistemes esportius i tecnològics amb el poder de la connectivitat mòbil. És una gran oportunitat per a les empreses i els agents de la indústria de l'esport per aprofitar noves oportunitats de negoci, ja que la tecnologia esportiva innovadora continua delectant els aficionats, els entusiastes i els atletes amb coneixements basats en la connectivitat mòbil enriquida amb dades. No hi ha millor lloc perquè aquesta col·laboració tingui lloc que aquí, al cor de Barcelona, amb la seva excel·lència esportiva i el seu patrimoni com el futbol, el tennis, la vela, el motociclisme i els esports de motor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut