Xavi: “L'equip ha estat d'excel·lent”

Xavi: “L'equip ha estat d'excel·lent”

El tècnic barcelonista s'ha mostrat content i satisfet amb el treball que ha fet l'equip en la victòria davant l'Atlètic de Madrid

Xavi Hernández ha remarcat la seva felicitat després de la victòria contra l'Atlètic de Madrid. “L'equip ha estat d'excel·lent”, ha reafirmat el tècnic culer en la roda de premsa posterior. Destacant peces individuals de la coralitat, l'entrenador de Terrassa ha enaltit l'actitud i la personalitat de l'equip davant un rival candidat al títol de Lliga. 

“Els jugadors han fet un pas endavant. Cal destacar la pressió alta, la bona circulació, el mig del camp amb Gündoğan, Pedri i Frenkie que s'han entès a la perfecció, la línia defensiva ha sobresortit, Raphinha i Lewandowski han treballat molt en atac”, ha radiografiat el tècnic blaugrana. Més enllà de les lloances i explicar que ha estat un partit complet, Xavi ha remarcat la manca d'efectivitat. “Podríem haver sentenciat abans el partit, però estic content i satisfet”, ha afegit. “Som el Barça i ens hem d'exigir jugar així sempre”, ha indicat. 

I de la coralitat a les individualitats. “João Félix ha treballat molt, ha recuperat moltes pilotes i ha estat ben posicionat. El veig feliç i estic encantat amb ell”, ha comentat sobre l'autor del gol guanyador. Una de les altres figures que ha contribuït a arribar al triomf ha estat Iñaki Peña: “És un exemple. Entrena molt bé i, per això, té aquest rendiment. Ha estat de deu amb dues parades extraordinàries”.

El tècnic del FC Barcelona també ha elogiat l'afició present. “El públic ha estat de deu. Ara, la necessitem el diumenge que ve contra el Girona”, ha explicat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut