El projecte Memorabilia supera el primer milió d’euros

El projecte Memorabilia supera el primer milió d’euros

Venut el primer diamant blaugrana d’un quirat

Ara fa unes setmanes que el Barça va presentar la col·lecció “PLE D’HISTÒRIA, PLE DE FUTUR” per tal que l'afició culer pugui mantenir viu i present el record del camp, gràcies a una col·lecció de records i objectes extrets de l’Estadi amb una varietat de preus a l’abast de totes les butxaques. 

Des que va començar la campanya de Memorabilia el Club ha facturat més d’un milió d’euros amb tots els productes que s’han posat a disposició dels socis i sòcies i afició blaugrana. D’aquesta manera, el Club ha trobat una via més per millorar els ingressos del Club a través de productes relacionats amb el vincle sentimental dels culers i el record que cadascun d’ells té amb la seva pròpia vivència blaugrana.

Àmplia gamma de productes 

Des de llavors, els socis i sòcies i abonats blaugrana han tingut a la seva disposició en exclusiva la possibilitat d’adquirir objectes relacionats amb la història blaugrana i endur-se a casa un tros de la història del Barça i compartir-la amb les següents generacions. Així doncs, els seients de l’Spotify Camp Nou, l’última gespa i xarxes del camp autentificades per un notari, així com productes com ara diamants que neixen del carboni de la gespa de l’últim partit de la temporada passada disputat davant del RCD Mallorca. 

Entre els productes més demanats pels socis i sòcies i afició culers destaquen els més exclusius i amb un punt de col·leccionisme com són les xarxes de l’Spotify Camp Nou. 

Primera venda d’un diamant d’un quirat

Dilluns passat es va fer entrega per part de Brilianto, l'empresa concessionària dels diamants a Ricard Valverde, aficionat blaugrana que ha estat el primer a adquirir una peça exclusiva com és el diamant d’un quirat. L’acte va tenir lloc a la Botiga de Canaletes amb la presència de Rafa Yuste, vicepresident del Club, que va fer l'entrega del diamant. 

La gamma dels diamants oscil·la entre els d’un quirat, els de 0,50 quirats, insígnies de 0,10 quirats, i polseres i collarets amb diamants extrets de la gespa de l’Spotify Camp Nou. 

Noves possibilitats de negoci

El Club treballa a ampliar l’assortiment de productes amb tots els elements que es van extreure i autentificar notarialment abans de començar les obres de l’Spotify Camp Nou. 

Tots els productes estan disponibles en exclusiva a les Barça Store i al web www.store.fcbarcelona.com 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut