Xavi:

Xavi: "Encara som a temps de capgirar la situació"

Tot i que cal millorar, el tècnic assegura quedar-se amb la segona meitat del partit viscut a Vallecas

El Barça no ha pogut guanyar a Vallecas. Ho ha intentat en la segona part, i ha forçat l'empat, però no ha estat a temps d'aconseguir culminar la remuntada. Tot plegat en un partit en què Unai López ha avançat el Rayo i en què Lejeune, en una pugna amb Lewandowski, ha fet l'empat. 

Posteriorment, Xavi Hernández ha analitzat el resultat i el joc de l'equip i ha comentat que "s'ha de fer autocrítica i millorar, perquè si volem guanyar la Lliga aquesta classe de partits s'han de guanyar". Malgrat tot, es queda "amb la segona meitat que ha fet l'equip" i assegura "que encara som a temps de girar la truita".

A més a més, el tècnic ha fet les següents declaracions destacades: 

"S'han viscut dues parts. En la primera hem dominat, però no hem estat agressius i no hem fet mal. En la segona sí que hem millorat, hem arribat més i hem marcat un gol, però despertem quan pràcticament ja és massa tard. Tot i que em quedo amb la segona part, hem de fer autocrítica, jo el primer, i hem de fer un pas endavant perquè és insuficient".

"Si volem guanyar la Lliga i altres títols hem de donar més de nosaltres mateixos. Hem de fer el que hem fet a la segona part, amb un joc reconeixible i amb identitat, però a la primera meitat per tal de poder-nos avançar. Perquè en el futbol modern, quan un rival s'avança, després costa molt remuntar, i més en un camp així. Hem tingut ocasions per endur-nos els tres punts, però no ens ha donat per guanyar".

"Aquesta temporada estem regalant gols i moments de joc i això ens està penalitzant molt. Hem de canviar la dinàmica".

"Frenkie de Jong ha notat la falta de ritme, però està bé. És un futbolista fonamental per a nosaltres. Avui hem estat molt bé en la sortida de la pilota i això en part és gràcies a ell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut