Segueixen preparant el duel contra la Reial Societat

Segueixen preparant el duel contra la Reial Societat

Aquest dijous, la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha tornat a acollir una sessió d'entrenament del primer equip, que ha tingut la visita de Santi Cazorla

Nova sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El primer equip del FC Barcelona s'ha tornat a vestir de curt i ha dut a terme un nou entrenament per continuar preparant el duel d'aquest dissabte contra la Reial Societat, a les 21 hores, al Reale Arena.

Els jugadors disponibles del conjunt de Xavi Hernández s'han exercitat en una jornada que és la penúltima abans de viatjar cap a Donosti per a la disputa de la jornada 12 de la Lliga contra l'equip basc. 

L'Oviedo, de visita a la Ciutat Esportiva

Aquest dijous al matí, l'Oviedo ha visitat també la Ciutat Esportiva del Barça. Ho ha fet després del partit que va disputar el passat dimecres contra el Manresa, corresponent a la Copa del Rei, i que va acabar amb 1-2 a favor dels asturians després de la pròrroga. 

 

I una visita especial ha passat per l'entrenament del Barça, ja que Santi Cazorla actualment juga amb l'Oviedo. El jugador ha volgut passar a saludar i ha parlat una estona amb Xavi Hernández, amb qui va coincidir a la selecció espanyola campiona d'Europa dels anys 2008 i 2012.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut