Ter Stegen escull les seves millors aturades amb el FC Barcelona

Ter Stegen escull les seves millors aturades amb el FC Barcelona

L'1 blaugrana reacciona a les millors intervencions que ha deixat al llarg del camí que l'ha portat a ser el tercer porter culer amb més partits

Ser el tercer porter de la història del FC Barcelona amb més partits dona per a molt. I més si ets Ter Stegen. El porter alemany té un catàleg d'intervencions màgiques amb l'elàstica barcelonista. Algunes d'elles molt presents en l'imaginari col·lectiu blaugrana. Ara, en primera persona, l'1 ens explica com es van gestar algunes d'aquestes intervencions majestuoses 👇🏻

 

L'aturada estel·lar a Múnic, la preferida

Des de la temporada de la seva arribada, la 2014/15, el de Mönchengladbach va deixar el seu segell. I va ser una figura cabdal en la consecució de la Champions. Un torneig que en la tornada de semifinals contra el Bayern de Múnic va veure una de les aturades més memorables. Va ser davant Robert Lewandowski i el teutó confessa que "l'únic que pensava en aquell moment era treure la pilota de sobre la línia". Un no gol que va acostar al Barça de Luis Enrique a l'orelluda que acabaria alçant contra la Juventus. 

Sensacions bones per deixar més aturades màgiques

Sens dubte que l'Allianz Arena no ha estat l'únic gran escenari on ha deixat nits per al record. També destaca el Santiago Bernabéu. Ben segur, que la majoria dels mortals té present el gol de Leo Messi a l'estadi blanc el Sant Jordi del 2017 en un duel de Lliga. La celebració icònica de l'astre argentina no hauria d'amagar un partidàs de Ter Stegen. Entre el seu repertori d'aquell dia hi ha una parada amb el peu, com si es tractés d'un porter d'handbol a Benzema, que la justifica perquè tenia "confiança i sensacions bones". 

L'anàlisi dels jugadors rivals també és una de les altres claus del tercer porter amb més partits de la història del Barça. Així explica com va volar a Lió en els vuitens de final de la Champions 2018/19. I és que el guardià dels pals barcelonistes també està acostumat a dur a terme vols sense motor. Se li escapa un somriure quan visualitza el fet davant el Sevilla a l'Estadi en un partit de Lliga 2018/19. 

Un curs per emmarcar 

La campanya passada Ter Stegen quasi no encaixava gols. Bé per la seguretat defensiva, bé per les seves intervencions miraculoses. "Està ben posicionat i no anar a terra ràpid", descriu en una intervenció de mèrit en un matx de Lliga a l'Spotify Camp Nou del curs passat. Una aturada que va contribuir al triomf, i també al títol lliguer. I és que el porter alemany també ha tingut molta transcendència en resultats i títols durant les deu temporades que porta defensant la porteria del Barça. Deu temporades on ha deixat intervencions magnífiques i, ben segur, que encara ampliaria el seu catàleg.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut