Quatre blaugranes finalistes a la Golden Girl

Quatre blaugranes finalistes a la Golden Girl

Salma Paralluelo, Vicky López, Esmee Brugts i Giulia Dragoni són les culers que opten al premi

Nou èxit blaugrana al futbol femení. Fins a quatre jugadores del FC Barcelona opten a alçar el premi que entrega la revista italiana, la Golden Girl. Cap altre equip aporta tantes finalistes com el Barça. En la llista de les 10 possible guanyadores hi trobem les culers Salma Paralluelo, Vicky López, Esmee Brugts i Giulia Dragoni. 

El 4 de desembre sabrem la guanyadora d'aquest guardó que designa la millor futbolista europea menor de 21 anys. De moment, a la llista d'anteriors vencedores no hi figura cap blaugrana. Si bé és cert, però que la primera edició d'aquest premi va tenir lloc el 2022. Però les nominades del FC Barcelona acumulen èxits i trofeus que poden trencar aquesta tendència. 

Salma, Vicky i Esmee, repeteixen nominació

Salma Paralluelo, nominada per segona temporada consecutiva, es presenta com a candidata amb la Lliga, la Champions i el Mundial sota el braç. Per la seva part, Vicky López, la debutant més jove del Barça Femení, i que també va estar present en les nominacions de la darrera temporada, combina present i futur. Amb fitxa del Barça B, forma part de la dinàmica del primer equip des del curs passat quan també va alçar la Lliga i la Champions amb el FC Barcelona. 

En el cas d'Esmee Brugts i Giulia Dragoni són dues incorporacions del Barça per aquest curs que també figuren en aquesta nòmina. La migcampista neerlandesa també estava el curs anterior en les nominacions de la Golden Girl. I per la seva part, Giulia Dragoni apareix per primera vegada entre les finalistes d'aquest premi. La italiana, amb fitxa del Barça B, és internacional absoluta amb la selecció amb tan sols 16 anys i ja suma una presència en un Mundial. Sens dubte, hi ha molt talent blaugrana en aquesta llista a la Golden Girl

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut