Barça - Reial Societat: Golejada en un Johan i amb una Alexia per a la història (3-0)

Barça - Reial Societat: Golejada en un Johan i amb una Alexia per a la història (3-0)

El Barça ha guanyat els 70 partits disputats al Johan Cruyff i la capitana iguala els 181 gols de Jenni Hermoso com a màxima golejadora històrica

El Barça segueix amb una trajectòria impecable en aquest inici de lliga i ha superat amb golejada (3-0) una Reial Societat que, en les darreres temporades havia posat en molts problemes a les culers.

 

A més, el triomf ha servit per arribar a les 70 victòries en 70 partits disputats a l'Estadi Johan Cruyff i el gol d'Alexia la situa en el lloc més alt de les golejadores històriques del club.

Aitana inaugura la festa

La festa ja ha començat abans del xiulet inicial, amb l'oferiment que Aitana Bonmatí li ha fet a l'afició del premi que l'acredita com a millor jugadora de la UEFA en la temporada passada. I, ja amb la pilota en joc, no ha fet falta esperar massa per a allargar la celebració.

mini__SG_4542

Hansen, golejadora i inspirada

Vuit minuts ha necessitat Caroline Graham Hansen per obrir el marcador després d'agafar el refús de la portera i, un cop driblada, marcar a plaer per convertir en gol (1-0, min. 8) una jugada trenada per Mariona i Alexia, que avui ha tornat a sortir com a davantera.

A la noruega li ha servit i molt el gol i s'ha convertit en la jugadora més incisiva de les culers en els minuts posteriors, amb alguna jugada individual i alguna rematada que no ha acabat en gol per ben poc. El Barça insistia i insistia, i mentre Lete, la portera visitant, aturava totes les arribades que acabaven entre els tres pals, Cata Coll ha viscut com una espectadora més la primera meitat i, al final, també la segona.

Un gol per a la història d'Alexia

En la segona, el Barça s'ha plantat amb el clar objectiu de marcar un segon gol que els donava més tranquil·litat davant un avantatge mínim, i l'ha trobat una Alexia Putellas que ha fet (encara més) història com a blaugrana. La capitana ha controlat, ha retallat i ha afusellat (2-0, min. 52) per anotar el gol número 181 de blaugrana, amb el que iguala Jenni Hermoso com a màxima golejadora històrica del Club.

mini__SGB7986

El Barça, com sempre, no ha deixat d'atacar a la recerca de més gols, i a punt ha estat d'estrenar-se Ona Batlle amb un gran xut a l'escaire que ha rebotat en el pal i, després, amb un gol anul·lat. Tampoc ha trobat el doblet Alexia, amb un cop d'esperó poc abans de ser substituïda, però demostrant que el Barça se sentia còmode i ella, també.

El doblet de Hansen assegura el triomf

Jonatan Giráldez ha mogut la banqueta i, dues de les que han entrat, Esmee Brugts i Keira Walsh, que ha debutat aquesta temporada un cop superada la seva lesió, han teixit la jugada que ha derivat en el segon gol de Hansen (3-0, min. 84). Encara ha quedat temps per a lamentar que Esmee Brugts s'hagi quedat molt a prop de marcar el seu primer gol, però, al cap i a la fi, les culers han sumat la quarta victòria en quatre jornades i segueixen al capdavant de la classificació.

 

Fitxa del partit

Barça: 3
Reial Societat: 0

Barça: Cata Coll; Bronze, Paredes, Mapi León, Ona Batlle; Patri Guijarro, Aitana (Walsh 80'), Clàudia Pina (Engen 66'); Graham Hansen (Bruna 88'), Alexia (Oshoala 80') i Mariona (Brugts 80').

Reial Societat: Lete; Ramírez (Uranga 88'), Aparicio, Vanegas, Viles; Arnaiz (Amaiur 46'), Jacinto, Navarro; Eixagirre (Sarriegi 88'), Jensen (Mirari 74') i Franssi.

Gols: 1-0, Caroline Graham Hansen (min. 8), 2-0, Alexia (min. 52); 3-0, Caroline Graham Hansen (min. 84)

Àrbitra: Amy Peñalver Pearce. Ha amonestat Lucy Bronze, del Barça i Nerea Eizagirre, de les donostiarres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut