Entrades per al Xakhtar Donetsk  – FC Barcelona disponibles per a Penyes

Entrades per al Xakhtar Donetsk – FC Barcelona disponibles per a Penyes

Les entrades per al desplaçament a Hamburg tenen un preu de 57 € i es poden demanar fins al 16 d’octubre a les 08.00 h

Si ets penya oficial, ja pots fer la teva petició per acompanyar l’equip en el seu desplaçament a Hamburg. El partit de tornada contra el Xakhtar de la Champions League es jugarà el proper 7 de novembre a l’estadi Volksparkstadion d’Hamburg. Els ucraïnesos s’han vist forçats a jugar fora de Donetsk a causa del conflicte bèl·lic del país i, per aquest motiu, el matx es disputarà a Alemanya.

Les entrades contra el Xakhtar Donetsk tenen un preu de 57 € i es poden demanar mitjançant el portal de tràmits. Podreu sol·licitar tantes entrades com vulgueu, tot i que això no implica una assignació directa, ja que aquesta depèn de la demanda. Podeu demanar les vostres entrades fins al dilluns 16 d’octubre a les 08.00 h. Recordeu que les entrades per als desplaçaments són personals i intransferibles, per la qual cosa no es lliuraran a cap altra persona que no sigui qui hagi estat agraciat o agraciada.

Entrades per als desplaçaments, només per als penyistes registrats

Com ja es va informar amb anterioritat,  el FC Barcelona, continuant amb la seva intenció de garantir la seguretat en els desplaçaments i la lluita contra el frau, des de la temporada 2023/24 només acceptarà que les penyes assignin entrades per als desplaçaments del primer equip de futbol als penyistes correctament identificats en el registre de penyistes del Barça.

Així, quan la penya faci una petició d’entrades i aquestes estiguin confirmades pel Departament de Penyes, haurà d’assignar-les als i les penyistes que ja estiguin identificats correctament. El Departament de Penyes vetllarà perquè les assignacions siguin correctes i, en el cas que la persona a la qual es vulgui atorgar una entrada no estigui correctament registrada, es podria retirar l’assignació d’aquest tiquet.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut