Estrena de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

Estrena de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

Aquest migdia s’ha celebrat l’acte de presentació de la docusèrie, produïda per Wakai i amb la col·laboració de Barça Studios , que es va estrenar el 6 de setembre a Prime Video, amb la presència del president Joan Laporta, el tècnic Xavi Hernández i els jugadors del primer equip

El Barça ha celebrat avui dijous l’acte de presentació de la segona temporada de la sèrie documental FC Barcelona, una nova era, que recull la intrahistòria d’aquesta última temporada, marcada pel procés de reconstrucció de la plantilla del primer equip de futbol i el talent dels més joves. La docusèrie compta amb imatges exclusives de l’equip de Xavi i dels partits clau del curs passat, revivint tots i cadascun dels millors moments de la plantilla.

 

L’Auditori 1899 ha estat l’escenari escollit per celebrar la presentació de la docusèrie, que es va estrenar el dimecres 6 de setembre i ja està disponible en exclusiva a Prime Video. A l’acte hi han assistit el president del FC Barcelona, Joan Laporta, al capdavant d’una representació de la Junta Directiva, el tècnic del primer equip Xavi Hernández i els jugadors del primer equip que ja estan a disposició de l’entrenador després del Mundial.

En l’acte també hi han estat presents Ricardo Cabornero, responsable de continguts d’Espanya i Portugal de Prime Video. També hi han assistit diferents executius, treballadors i representants de diversos equips professionals del FC Barcelona, l’exentrenador i exfutbolista blaugrana Juan Carlos Unzué i altres personalitats.

Prèviament a la presentació, tots els assistents han desfilat per la catifa vermella abans d’assistir a la projecció d’alguns dels millors moments de la sèrie, que posen en relleu el gran rendiment de l’equip, que torna a competir al màxim nivell del futbol mundial i s’ha proclamat campió de dos títols, la Supercopa d’Espanya i la Lliga.

El camí cap a la victòria del Barça des de dins

Els espectadors i espectadores podran reviure les interioritats del primer equip del FC Barcelona en aquesta nova temporada, que consta de quatre episodis i ha estat produïda per Wakai amb la col·laboració de Barça Studios. Així, es mostraran tots els reptes que han format part de l’últim curs, des de la perspectiva del primer equip masculí, que recull el camí cap a la victòria amb què s’ha culminat la temporada, fins als desafiaments que l’equip ha anat superant: derrotes, lesions imprevistes, comiats importants i la pressió mediàtica que forma part del dia a dia del Club.  

La segona temporada de la docusèrie té imatges exclusives de l’equip de Xavi i dels partits clau del curs passat, revivint tots i cadascun dels millors moments de la plantilla. Gràcies al gran rendiment de les noves incorporacions i el talent dels més joves l’afició ha tornat a omplir l’Spotify Camp Nou i ha rebut una injecció d’il·lusió en un equip que ha mostrat un gran esperit de superació i que s’ha caracteritzat pel bon joc en el seu camí cap a la victòria.

La producció compta amb el protagonisme coral dels jugadors i tècnics, especialment de l'actual entrenador culer, i alguns dels jugadors de la plantilla que han brillat amb llum pròpia. En el cas de la primera temporada, que té cinc capítols i que es va estrenar el desembre del 2022, recull l’arribada de Xavi a la banqueta del primer equip de futbol i ha estat tot un èxit.

La segona temporada de FC Barcelona, una nova era està ja disponible en més de 240 països i territoris de tot el món a través de Prime Video.

Declaracions de Joan Laporta, president del FC Barcelona

"És un camí que continuarem traçant junts amb la voluntat de consolidar una nova era carregada d’èxits. Una nova era que volem que sigui recordada amb emoció per als culers. I vull agrair profundament la implicació dels jugadors i del Club, que treballen dia a dia per esdevenir uns referents a tot el món."

Declaracions de Ricardo Cabornero, responsable de continguts d’Espanya i Portugal de Prime Video

“La primera temporada de FC Barcelona, ​​una nova era va ser la sèrie esportiva més vista del 2022. L'accés que tenim al vestidor i als jugadors va fer que gaudíssim d'una gran producció i d'un gran contingut, i això s’ha reflectit en els resultats finals.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut