Vuit blaugranes nominats a la Pilota d'Or

Vuit blaugranes nominats a la Pilota d'Or

Lewandowski i Gündoğan per a la Pilota d'Or masculina, i Salma Paralluelo, Patri, Aitana, Mapi León, Oshoala i Rolfö, per a la femenina

Aquest dimecres 6 de setembre la revista France Football ha donat a conèixer els nominats als premis de la Pilota d'Or, tant masculina com femenina; del Trofeu Kopa, al millor jugador sub-21, i del Trofeu Yashin, al millor porter del món.

Entre tots els jugadors, hi ha fins a dotze jugadors del Barça distribuïts en quatre trofeus diferents, en què destaca sobretot la Pilota d'Or femenina, on, amb sis jugadores, les blaugrana són l'equip amb més representants.

Lewandowski i Gündoğan, a la Pilota d'Or

La Pilota d'Or és un dels trofeus amb més prestigi que s'entrega al millor jugador de la temporada passada segons la revista France Football. Entre els seus 30 nominats hi ha dos jugadors del Barça. Robert Lewandowski, que és un habitual en aquestes gales, aquesta està nominat per vuitena vegada.

L'altre culer de la llista és un dels nous fitxatges. İlkay Gündoğan s'estrenarà per primera vegada en una gala de la Pilota d'Or

L'equip amb més nominacions a la Pilota d'Or femenina

En la Pilota d'Or femenina, hi ha fins a sis jugadores de Barça. Les campiones d'Europa estan ben representades en aquest trofeu amb Salma Paralluelo, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Mapi León, Oshoala i Rolfö. Totes van aconseguir la Copa d'Europa en una temporada màgica per a les de Jonatan Giráldez.

A més, Salma Paralluelo i Aitana Bonmatí van guanyar fa unes setmanes el Mundial amb la selecció espanyola, en què la de Sant Pere de Ribes va ser la millor jugadora.

Un Barça ple de talent jove

Un altre dels premis que s'oferiran a la gala serà el trofeu Kopa al millor jugador de menys de 21 anys. Aquest guardó se l'han emportat jugadors del Barça en les últimes dues edicions i precisament ells, Pedri i Gavi, repeteixen nominació aquest any, i se'ls suma Alejandro Balde.

El Barça és l'equip amb més nominats del trofeu, ja que tres dels 10 juguen a l'equip de Xavi Hernández.

Ter Stegen, nominat al Trofeu Yashin

L'últim guardó que s'entregarà serà el Trofeu Yashin, al millor porter del món. Entre els 10 nominats, hi ha al porter del Barça Marc-André Ter Stegen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut