El Gamper femení es podrà veure en directe a Discord

El Gamper femení es podrà veure en directe a Discord

La Juventus Women serà el rival del Barça aquest dijous 24 d’agost a l’Estadi Johan Cruyff, en un partit que començarà a les 19 hores

Aquest dijous, el Barça Femení té una cita sempre especial en el calendari: la disputa del Trofeu Joan Gamper. I el 24 d’agost, a partir de les 19 hores, el rival serà la Juventus Women, equip que ja va participar l’any 2021 en la primera edició femenina d’aquest tradicional trofeu blaugrana. 

Abans de l’inici d’un nou curs, i amb el record encara molt present dels èxits del curs 2022/23, amb la consecució d’una nova Champions per a la història culer, el Barça vol encoratjar els aficionats i les aficionades de tot el món i fer-los-en partícips. És per això que, per primera vegada, aquest Trofeu Joan Gamper entre el Barça i la Juventus es podrà veure en directe a través de Discord

Discord és una plataforma amb més de 150 milions de persones registrades, els usuaris de la qual poden connectar-se, interactuar entre ells i generar el seu propi contingut. Així doncs, a través de la plataforma, el Club té la finalitat d'apropar l’Entitat a la comunitat amant de les tecnologies emergents, els e-sports i la Web3, entre d’altres.

Pioners a Discord

La presència del FC Barcelona dins d’aquesta plataforma el va convertir en el primer club de la Lliga amb canal de Discord i, en els primers dos mesos, va aconseguir superar els 60.000 seguidors i seguidores, que poden relacionar-se amb el Club en temps real. 

Ara, amb la retransmissió del Barça – Juventus femení del Trofeu Joan Gamper, el Barça es converteix també en el primer club que emet en directe i globalment un partit de futbol a través de Discord.

Aquest stream, doncs, dona continuïtat a aquesta estratègia digital i a l’èxit de la subhasta Empowerment, la segona masterpiece de la història del Club, un NFT inspirat en Alexia Putellas i llançat amb la col·laboració de World of Women. Al juny es va vendre per 300.231,36 $ a la subhasta a OpenSea i es va convertir en la sisena venda NFT més alta a Polygon. 

Discord està disponible a tot el món i no hi ha restriccions geogràfiques per accedir a la plataforma, per la qual cosa els usuaris i usuàries poden utilitzar aquesta plataforma i seguir el Gamper femení des de qualsevol país on tinguin accés a internet. 

Cal recordar que el canal de Discord del FC Barcelona (@FCBarcelonaOfficial) va néixer el juny del 2023 i forma part de l'aposta del Club per crear continguts digitals d'entreteniment, juntament amb el propòsit d’apropar-se a noves audiències i arribar a les noves generacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut