La marca Barça s’estén a l’Àsia Central de la mà del projecte ‘Barça Experience’

La marca Barça s’estén a l’Àsia Central de la mà del projecte ‘Barça Experience’

El FC Barcelona crearà al Kirguizstan dues Barça Academy, un Barça Cafe, una Barça Store i impulsarà un partit dels Barça Legends a finals d’aquest mes d’agost

El FC Barcelona continua l’expansió de la seva marca a nivell internacional amb l’objectiu d’arribar a nous públics i captar noves audiències. El següent moviment estratègic en aquest àmbit es dirigeix cap a l’Àsia Central, on el Club ha signat un acord de col·laboració amb JALGROUP ASIA -empresa de promoció del futbol i de la cultura esportiva al Kirguizstan- amb l’objectiu de desenvolupar un projecte anomenat “Barça Experience” en aquest país.

El projecte, un acord plurianual, consistirà a traslladar diversos actius de la marca Barça a aquest territori. D’una banda, per tal de fomentar la pràctica esportiva i donar a conèixer l’estil futbolístic del Barça entre els més joves, es posaran en marxa dues Barça Academy; una a la ciutat de Jalal-Abad i una altra a Bishkek, la capital del país. En aquesta darrera ciutat, i per donar una projecció més lúdica i social al projecte, també s’obriran una Barça Store i un Barça Cafe

Partit dels Barça Legends el 30 d’agost

Per celebrar aquesta expansió de marca a l’Àsia Central hi ha previst un primer esdeveniment que servirà per donar la benvinguda al Barça en aquest país. El 30 d’agost a les 20.00, hora local, l’equip dels Barça Legends disputarà un partit davant del combinat Legends of Asia al Dolon Omurzakov Stadium de la ciutat de Bishkek en què participaran exjugadors com Juliano Belletti, Ludovic Giuly, Ronald de Boer, Sergi Barjuan, Giovanni da Silva, Juan Carlos Rodríguez i Jon Andoni Goikoetxea, entre molts altres. Serà una oportunitat única perquè els fans del Barça d’aquest territori puguin gaudir del joc i del mestratge de les estrelles que han fet gran la llegenda esportiva del Club a nivell global.

Un gran pas endavant per a la Barça Academy

L’acord entre el FC Barcelona i JALGROUP ASIA suposa també un gran pas endavant per a la internacionalització de la Barça Academy, dins d’un territori, l’Àsia Central, on mai abans no hi ha hagut una escola de futbol del Club. 

Les dues noves Academy en aquest país seran la número 11 i 12, respectivament, de la regió d’Àsia-Pacífic, i se sumaran a les existents al Japó – amb cinc seus-, a l’Índia -amb quatre- i a Singapur –on n’hi ha una. Els seus esportistes, a més, podran participar a partir d’aquesta temporada en tornejos internacionals com la Barça Academy World Cup i la Barça Academy Cup APAC, unes competicions que completen el treball formatiu de les acadèmies i que impulsen l’agermanament dels seus integrants en un àmbit internacional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut