Les dades de la gira pels Estats Units

Les dades de la gira pels Estats Units

Ferran Torres marxa del continent americà com a màxim golejador blaugrana

La gira de pretemporada nord-americana ha arribat a la seva fi. En els tres partits que ha disputat el FC Barcelona, els jugadors han pogut posar-se a punt per al Trofeu Joan Gamper i l'inici de Lliga. Un cop acabada, toca fer repàs a les dades que ens ha deixat la gira.

Araujo, Romeu i Pedri, els únics titulars en els tres partits

En els diferents partits disputats contra l'Arsenal, el Reial Madrid i l'A.C. Milan, han tingut minuts 27 dels 31 jugadors que han viatjat als EE.UU. Només tres blaugranes han format part de tots els onzes inicials: Araujo, Oriol Romeu i Pedri. D'aquests, qui més minuts ha disputat ha estat Araujo, amb 207 minuts. Romeu i Pedri han disputat 202 i 158 minuts, respectivament.

titulars gira

Ferran Torres, màxim golejador 

Lewandowski, Raphinha, Dembélé, Fermín López i Ansu Fati són els noms dels golejadors del FC Barcelona als Estats Units que han anotat un gol. El jugador amb més gols ha estat Ferran Torres, amb 2 dianes contra l'Arsenal i el Reial Madrid, respectivament. 

Quatre debutants a la gira

La gira pels Estats Units ha estat l'oportunitat per alguns jugadors de debutar amb la samarreta del primer equip del FC Barcelona. Gündoğan i Fermín López van debutar en el primer partit de pretemporada contra l'Arsenal. A més, Gündoğan ho va fer amb titularitat i Fermín López va estrensar-se com a golejador i assistent en el segon partit contra el Reial Madrid. 

El partit contra l'A.C. Milan ha estat l'oportunitat de Mikayil Faye i Alex Valle de debutar amb el primer equip del Barça. Els jugadors de 19 anys han sortit al terreny de joc al minut 85 de partit. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut