Nou jugadores blaugrana, al Mundial amb Espanya

Nou jugadores blaugrana, al Mundial amb Espanya

Jorge Vilda compta amb nou de les deu blaugranes que figuraven a la prellista per al Mundial que arrenca el 20 de juliol

Jorge Vilda ha anunciat aquest divendres la convocatòria de la selecció espanyola per disputar el Mundial, que es jugarà del 20 de juliol al 20 d'agost a Austràlia i Nova Zelanda. Hi haurà un total de nou jugadores del Barça disputant la Copa del Món amb Espanya: Cata Coll, Irene Paredes, Laia Codina, Aitana Bonmatí, Maria Pérez, Alexia Putellas, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo i l'acabada d'incorporar Ona Batlle.

Aquestes han estat les triades pel seleccionador espanyol, i ha quedat fora Jana Fernández, que havia entrat a la prellista de 30 jugadores que s'havia sabut  fa unes setmanes.

Cal recordar que Espanya lluitarà per la primera posició del Grup C juntament amb el Japó, Zàmbia i Costa Rica, amb qui debutarà el 21 de juliol a Nova Zelanda. Aquesta suposa la tercera participació d'Espanya en un Mundial i intentarà millorar la seva última aparició, en què va caure a vuitens de final davant dels Estats Units, l'actual campiona.

Gran presència blaugrana al Mundial 2023

A més de les nou jugadores convocades amb Espanya, el Barça té una gran representació en aquesta Copa del Món. En total, 17 jugadores culers disputaran el Mundial amb les seves seleccions.

Ingrid Engen i Caroline Graham Hansen formaran part del conjunt noruec dirigit per Hege Riise, que lluitaran al grup A contra la Suïssa de la blaugrana Ana-Maria Crnogorčević, l'amfitriona Nova Zelanda i les Filipines.

Asisat Oshoala també tindrà la seva participació en aquest campionat, en el seu cas amb la selecció nigeriana. La davantera blaugrana s'ha convertit en una fixa del conjunt nacional gràcies a les grans temporades al Barça i l'encert de cara a porteria.

A la selecció d'Anglaterra, vigent campiona d'Europa, Lucy Bronze i Keira Walsh tornaran a compartir vestidor. Les angleses buscaran sortir invictes del grup D, on jugaran contra la Xina, Dinamarca i Haití.

La sueca Fridolina Rolfö forma part del grup G, juntament amb Argentina, Itàlia i Sud-àfrica.

Finalment, Geyse Ferreira també serà present en aquest Mundial com una de les davanteres de la selecció brasilera entrenada per la sueca Pia Sundhage. Brasil és al grup F i jugarà contra França, Jamaica i Panamà.

Dragoni, amb Itàlia 

Aquesta xifra de 17 blaugranes al Mundial es podria ampliar fins a les 18 si Giulia Dragoni, del Femení B, també és convocada per a la cita d'Austràlia i Nova Zelanda. La llista definitiva d'Itàlia se sabrà el 10 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut