La Lliga de futbol sala ja llueix al Museu del FC Barcelona

La Lliga de futbol sala ja llueix al Museu del FC Barcelona

El president Joan Laporta i el directiu responsable de la secció Aureli Mas han acompanyat Sergio Lozano i Dídac Plana, en representació de l'equip, juntament amb Jesús Velasco i Jordi Torras

La Lliga de futbol sala ja és a casa. Concretament al Barça Immersive Tour, situat a la que era la Pista de Gel. Després de guanyar la Lliga aquest mateix divendres amb un play-off immaculat, i un 3-0 en la final contra el Jaén, el coordinador esportiu Jordi Torras, el tècnic Jesús Velasco i dos dels capitans, Sergio Lozano i Dídac Plana, han dut el trofeu fins a les vitrines blaugrana, acompanyats del president Joan Laporta i del directiu responsable de la secció Aureli Mas.

 

D'aquesta manera, el trofeu ja descansa al costat de la Supercopa d'Espanya i la Copa del Rei guanyades aquest curs 2022/23. "S'ha fet una bona temporada. Malauradament, el cop ens el vam emportar a l'Elite Round i necessitàvem guanyar aquesta Lliga. Però tot ha sortit bé i hem pogut completar el sis de sis del FC Barcelona", ha dit Jordi Torras. I també Sergio Lozano, el capità, que s'ha mostrat orgullós de "ser el millor club esportiu del món, perquè no només treballa el futbol sinó que també ho fa amb totes les seccions". "Per nosaltres era molt important. Sabíem que havíem de guanyar la Lliga per poder jugar a Europa l'any vinent, i l'equip ha fet un play-off espectacular", ha sentenciat. 

Tots han aprofitat per visitar el nou Barça Immersive Tour, que està substituint el Museu del FC Barcelona mentre durin les obres de l'Spotify Camp Nou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut