La plaça Sant Jaume es tenyeix de blaugrana en l’homenatge a les campiones de Champions

La plaça Sant Jaume es tenyeix de blaugrana en l’homenatge a les campiones de Champions

Dues dècades després el Barça torna a la plaça Sant Jaume per oferir la Champions d’Eindhoven

Més de 1.500 blaugranes han acudit avui a la Plaça Sant Jaume per acompanyar a campiones de la UEFA Women’s Champions League durant la Recepció institucional al Palau de la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona. Les jugadores de Jonatan Giráldez i el cos tècnic, el president i representants de la Junta Directiva han acudit a l’acte d’homenatge, que s’ha iniciat a les 18 h al Palau de la Generalitat.

Càntics, paraules d'agraïment i mostres d'afecte i orgull de les jugadores dedicades a l'afició des dels balcons de la Generalitat i l'Ajuntament han protagonitzat una tarda de celebració èpica, després de 20 anys des què el Barça va oferir la Champions a la plaça Sant Jaume per últim cop. 

Hi han assistit per part del Club les jugadores i el cos tècnic, el president Joan Laporta i altres membres de la Junta Directiva. Per part de la Generalitat s'ha comptat amb la presència institucional del president, Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, que han rebut l’equip a la porta del Palau i l'han conduït al Pati Gòtic, on s'ha dut a terme la recepció.

Posteriorment l’expedició ha creuat la plaça Sant Jaume per ser rebuda per l’alcaldessa en funcions de la ciutat de Barcelona, Ada Colau, acompanyada per la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat en funcions, Janet Sanz, i pel regidor d’Esports en funcions, David Escudé, que han conduït l’equip al Saló de Cent, on les campiones d’Europa han estat homenatjades pel Consistori barceloní. L’acte també ha comptat amb la presència d’altres regidors de la corporació municipal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut