Barça-Vissel Kobe per posar punt i final a la temporada

Barça-Vissel Kobe per posar punt i final a la temporada

L’equip de Xavi viatja directament a Tòquio després del partit del Celta per enfrontar-se el proper dimarts al conjunt d’Iniesta i Samper

L’equip masculí del FC Barcelona posarà fi a la temporada 22/23 disputant un amistós el proper dimarts 6 de juny (19.30 hores de Tòquio; 12.30 hora de Barcelona) davant el Vissel Kobe, l’equip de la lliga professional japonesa on juguen els exblaugranes Andrés Iniesta i Sergi Samper, en el que serà el darrer partit de la temporada per al conjunt de Xavi Hernández (en directe a Barça TV).

Els blaugranes es desplacen a la capital japonesa aquest diumenge, tot just després del darrer partit de Lliga que s'ha disputat davant el Celta. Finalitzat el matx, l’expedició blaugrana s'ha traslladat des de Vigo a Santiago de Compostela per agafar un vol xàrter amb destinació a l’aeroport de Haneda, on tenen previst aterrar dilluns a les 23.30 hora del Japó. Els blaugranes tornaran a Barcelona un cop finalitzat el matx.

La delegació del FC Barcelona, encapçalada per Rafael Yuste, vicepresident de l’Àrea Esportiva, compta amb la presència de Ter Stegen, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Unai, Marc Guiu, Pau Prim, Dani R, Julian Araujo i Héctor Fort. Previ al partit, a l'hotel de l'equip, tindrà lloc una recepció de la directiva amb la Penya FC Barcelona Japan.

L’amistós entre el Vissel Kobe i el Barça, que es disputarà al Japan National Stadium, amb capacitat per a uns 66.000 espectadors, suposarà el retorn del primer equip del FC Barcelona al Japó després de gairebé quatre anys. La darrera visita a terres nipones va ser amb motiu de la gira de pretemporada del 2019 i en aquella ocasió l’equip entrenat aleshores per Ernesto Valverde ja va jugar contra el Vissel Kobe en el que va ser el primer enfrontament d’Andrés Iniesta contra el seu exequip.

El matx del proper dimarts tindrà també un component emotiu afegit per a Iniesta, ja que, a banda de jugar contra el Barça, aquest partit serà una de les darreres oportunitats en què el jugador manxec vestirà la samarreta del Vissel Kobe després d’haver anunciat recentment que deixaria el conjunt japonès per iniciar una nova etapa professional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut