Amb concentració i ganes cap a Eindhoven

Amb concentració i ganes cap a Eindhoven

Les blaugranes parlen al Media Day dies abans de la final de la Champions contra el Wolfsburg

El proper dissabte 3 de juny el Barça lluitarà per aconseguir la segona Champions League de la seva història a Eindhoven davant el Wolfsburg alemany. Aquesta serà la tercera final consecutiva de les blaugranes i la quarta en els últims cinc anys. 

Abans d’aquest partit tan important les jugadores de Jonatan Giráldez han atès als mitjans de comunicació per explicar les seves sensacions abans de la final.

Claudia Pina

"Tenim moltes ganes que arribi ja la final. Crec que serà un partit molt competit, som dos equips que hem demostrat ja com som, i per això estem a la final. Són partits que es decideixen per detalls i qui estigui millor a les dues àrees guanyarà la Champions."

"Som conscients que hem de fer el nostre partit, el nostre joc. Som el Barça i sabem que si estem aquí és per tot el treball que hem fet aquesta temporada, no és fàcil. És un partit més, però òbviament és una final de Champions i ens ho prendrem així."

"Necessitem que els aficionats vinguin, ja que és el partit més important de la temporada. Ens han ajudat molt al llarg de l'any i volem que ens donin l'última empenta per aconseguir aquest títol."

Aitana Bonmatí

"Al vestidor estem totes molt tranquil·les i concentrades en els últims entrenaments de la temporada. La temporada passada vam encaixar un gol molt d'hora, cosa que ens va canviar els plans de partit. Les finals es decideixen per detalls i hem de sortir molt concentrades perquè en els primers minuts pot canviar un partit. "

"L'any passat la gent tenia expectatives que havíem guanyat la final abans de jugar-la contra el Lió i al final van acabar guanyant. El Wolfsburg és un gran equip, que ha guanyat Champions i que la gent no es pensi que està guanyat perquè serà un partit molt igualat. Màxim respecte a l'equip, que té jugadores de nivell top mundial."

MediaDay_Femeni-001

Marta Torrejón

"Afrontem aquesta final com si fos la primera, amb moltes ganes i l'experiència que tenim que és molt important. Amb el bagatge de l'equip que ha anat creixent i millorat en els darrers anys i motivades per la final."

"La final perduda de la temporada passada no ens posa més pressió. Però sí que devem una Champions, i volem donar a la nostra afició una Champions amb públic a les grades. No ens sentim favorites, ja que el Wolfsburg és un equip que porta a dalt molt de temps i té més experiència en aquesta competició. Serà complicat."

"La final serà un partit molt diferent dels dos de la temporada passada. Una eliminatòria amb anada i tornada sempre es planteja diferent i això és una final. Són 90 minuts, on si no hi ha empat, s'acaba i es prepara de manera diferent per part seva i per part nostre."

Crnogorčević

"Després dels últims anys on hem arribat a moltes finals, semifinals, sempre tens una mica de pressió, però és una pressió bona, ja que hem treballat moltíssim per això. I és el que volem, arribar a una final. Treballem molt i a mi m'agrada molt la pressió, tinc moltes ganes de la final."

"Les armes més perilloses que té el Wolfsburg són les seves davanteres ràpides i molt perilloses a les contres. Elles ja tenen experiència, ja han guanyat dues vegades la Champions, tenen un gran equip, però sobretot hem d'estar atentes en els contracops."

"No penso molt en si estem fent història o no. Però és molt difícil arribar tres vegades seguides a una final. Però al final és una nova final, un nou partit i comencem de zero, és un partit diferent."

Keira Walsh

"Per mi els aficionats del Barça són els millors. A Stamford Bridge eren poquets, però cridaven més fort que els aficionats del Chelsea. Mai havia experimentat rebudes com la del dia del Chelsea a casa, cosa que demostra el que significa l'equip femení per l'afició."

"Espero que sigui un dia especial per mi. Em va costar adaptar-me al joc del Barça, al jugar amb tres al mig del camp, però jugar amb Patri, Aitana i Alexia m'ho ha fet més fàcil. Crec que guanyar la Champions seria un moment molt especial, sobretot a la meva primera temporada, seria increïble."

"Crec que la gent i els mitjans diuen que som les favorites, però nosaltres tenim un gran respecte cap al Wolfsburg i haurem de jugar el nostre millor partit per guanyar el dissabte i això intentarem."

Mariona Caldentey

"Al vestuari ens fa especial il·lusió guanyar aquesta Champions, ja que venim d'una derrota molt dolorosa a Torí la temporada passada i la Champions que vam guanyar va ser amb l'estadi buit. Per tant, tenim ganes de guanyar-la amb tots els culers, que sempre diem que tenim aquesta connexió especial. Estem molt agraïdes pel suport que ens donen i la millor manera de retornar tot l'amor que ens donen és guanyar la Champions amb ells al camp."

"S'ha de donar molt de valor a què el Barça hagi arribat a quatre finals en cinc anys. Sembla que es dona per fet, però és molt difícil d'aconseguir i s'ha de remarcar. Volem guanyar per poder celebrar la Champions amb tota l'afició que vingui a l'estadi o ho mirin des de casa."

MediaDay_Femeni-041

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut