Els Spotify Camp Nou Awards ja tenen guanyadors

Els Spotify Camp Nou Awards ja tenen guanyadors

Els fans culers d’arreu del món han triat quin ha estat el millor gol, partit, mosaic, celebració i moment de la història d’un estadi que abaixa el teló (durant un temps) aquest diumenge

Ara sí, ha arribat el dia. L’Spotify Camp Nou viurà aquest diumenge a la tarda, coincidint amb el Barça-Mallorca, el seu darrer partit abans d’iniciar un període d’obres que durà el primer equip de futbol a jugar els seus compromisos a l’Estadi Lluís Companys. Es tanquen, doncs, 66 anys d’emocions.

Per celebrar la història de l’estadi més gran d’Europa el web del Club va engegar dimarts una sèrie d’enquestes diàries en què els fans culers d’arreu del món van votar el millor gol, partit, mosaic, celebració i moments viscuts a l’Estadi al llarg de la seva història.

I ara ja tenim els cinc guanyadors. Són aquests:

Messi i el 6-1 al PSG, entre els premiats

En la categoria de ‘Millor Gol’ s’ha imposat la diana de Leo Messi contra el Getafe de l’any 2007. El seu inoblidable eslàlom des del migcamp, una de les moltes obres d’art signades per l’argentí al coliseu blaugrana, ha estat considerat el millor gol de la història de l’Spotify Camp Nou.

60 - FCB - Getafe Gol Messi-Optimized

El premi de ‘Millor Partit’ a l’Spotify Camp Nou ha estat per al 6-1 contra el PSG. Qui no recorda la nit del 8 de març del 2017, quan el Barça va aixecar el 4-0 advers de l’anada, en una de les moltes nits màgiques viscudes a Europa? 

mini_VictorPSG_pic_2017-03-08_fcbvspsg_25

Dijous es va engegar la votació de ‘Millor mosaic’, un guardó que ha anat a parar al ‘Gràcies Johan’ que va lluir l’Spotify Camp Nou abans del Clàssic disputat el 2 d’abril del 2016, dies després de la mort de la llegenda holandesa.

Gracies Johan

La ‘Millor Celebració’ ha estat per al trident Messi-Suárez-Neymar. Recordes aquella imatge icònica en què, després d'un gol contra l'Atlètic de Madrid, els tres davanters del Barça van còrrer abraçats? Doncs ha estat la guanyadora i s'ha imposat a la famosa foto de Messi celebrant la remuntada contra el PSG amb els fans, a la celebració del primer gol oficial del jugador argentí, contra l'Albacete, sobre l'esquena de Ronaldinho i al gol de Pizzi davant l'Atlètic de Madrid. 

06_Messi, Neymar Suárez contra Atlético - MIGUEL RUIZ-min
11 de gener del 2015. Una celebració, davant l'Atlètic de Madrid, que exemplifica la unió del trident, Messi, Suárez i Neymar

L’últim guardó, el de ‘Millor moment’, tenia la voluntat de recollir alguns dels millors records a l’Spotify Camp Nou que els fans culers han compartit a les xarxes socials al llarg de tota la setmana. Finalment, s’ha imposat la rua de campions i campiones de Lliga de la temporada 2022/23 que es va dur a terme fa unes setmanes, amb sortida a l'Spotify Camp Nou. 

_GP23674

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut