Escolta les playlists de Spotify de Raphinha i Geyse

Escolta les playlists de Spotify de Raphinha i Geyse

El jugador i la jugadora del Brasil desvelen a la pàgina oficial del FC Barcelona a Spotify les cançons que els motiven en els dies de partit

Raphinha i Geyse se sumen a la llista de jugadors i jugadores que estan donant a conèixer els seus gustos musicals a través de les playlists de Spotify. Aquest cop la dupla brasilera de l’equip masculí i femení ha fet la seva llista de cançons preferides per als dies de partit amb els temes que els carreguen les piles i fan que surtin al terreny de joc amb la motivació al 200%. Aquestes playlists estan disponibles a la pàgina oficial del FC Barcelona a Spotify.

A la llista de Geyse s’hi troben cançons com Minha Cura, de Mc Cabelinho; Lance Livre, de Kamisa 10, o Vida Chique, de Veigh. I a la de Raphinha temes com Sem Vestígios, de Mumuzinho; Sei que tu gosta muito, de L7NNON, o Dançarina, de Pedro Sampaio. L’extrem del primer equip masculí ha assegurat que la seva relació amb la música “va més enllà dels terrenys de joc”. “Però sense cap dubte, els dies de partit van per un camí diferent. Amb la meva playlist de Spotify, els fans podran gaudir una mica de la nostra preparació abans d’afrontar un partit. Espero que us agradi!”.

A més de les de Raphinha i Geyse, a la pàgina oficial del FC Barcelona a Spotify també es poden trobar les llistes de cançons preferides de Pedri, Lewandowski, Alexia Putellas i Oshoala, a més de la del Barça Legend Ronaldinho.

L’acord entre el FC Barcelona i Spotify

Aquesta acció s’emmarca dins de l’acord de patrocini que mantenen el FC Barcelona i Spotify, el servei de subscripció d’àudio en streaming més popular del món. Una entesa que uneix el món de la música i del futbol i que explora noves vies per connectar tant els esportistes com els artistes amb els seus fans d’arreu del món. La difusió d’aquestes playlists, l’intercanvi del logo de Spotify a la samarreta per artistes com Drake o ROSALÍA, o el nom del nostre estadi, Spotify Camp Nou, entre altres iniciatives, han fet d’aquest partnership un punt d’inflexió en la manera d’entendre i difondre la relació entre l’esport i la música a nivell global.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut