CF La Nucia – Barça Atlètic: Oportunitat per ser de Play-off

CF La Nucia – Barça Atlètic: Oportunitat per ser de Play-off

[19:30 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana aconseguirà la plaça de les eliminatòries d’ascens si aconsegueix sumar un punt a l’Estadi Camilo Cano

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte la penúltima jornada de la Primera Federació davant el CF La Nucia (19:30 hores, Esport3 i Instat TV) amb l’objectiu de certificar una plaça matemàtica per als Play-off d’ascens a la Segona Divisió. Per fer-ho haurà de sumar, com a mínim, un punt de la seva visita a l’Estadi Camilo Cano, o esperar que el Real Múrcia, no guanyi el seu partit davant l’Alcoyano. Els culers són quarts en la classificació amb 58 punts, cinc més que el conjunt murcià que és sisè amb 53 punts.

Els blaugranes arriben al duel després d’haver trencat la millor ratxa d’imbatibilitat dels últims sis anys després d’encadenar 13 partits sense perdre. D’aquesta manera, el conjunt que dirigeix Rafa Márquez arriba amb ganes de refer-se de la passada derrota davant l’Intercity i tornar al camí del triomf. 

“Anirem a competir per treure un bon resultat més enllà del que està en joc”. Són paraules del tècnic del Barça Atlètic, Rafa Márquez, a Barça TV en la prèvia del partit. I és que el tècnic mexicà ha deixat clar que vol veure una bona versió de l’equip, per tal de treure un resultat positiu. 

La Nucía, per la seva banda, no posarà les coses gens fàcils. El conjunt que dirigeix Mario Cartagena es troba 16è classificat amb 43 punts, en zona de descens, i vol aconseguir una victòria vital per intentar dependre de si mateixos en l’última jornada per aconseguir mantenir la categoria.

Per aquest partit, el tècnic Rafa Márquez no podrà comptar amb els sancionats, Estanis, Alvaro Núñez i Alex Carbonell, així com tampoc amb els lesionats, Pelayo i Arnau Rafús. El tècnic mexicà ha hagut de completar la convocatòria amb Biel Vicens, del Juvenil A, i Alexis Olmedo, del Juvenil B, que s’estrenen en una llista del filial blaugrana.

Aquests són els 18 convocats: Arnau Tenas, S. Rosanas, Chadi Riad, M. Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha M, Roberto, Aranda, Nil Ruiz, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Aleix Garrido, Olmedo, Pocho i Biel Vicens.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut