Pedri i Ronald Araujo, baixes per rebre la Reial Societat

Pedri i Ronald Araujo, baixes per rebre la Reial Societat

El migcampista i el defensa no poden formar part de la llista de Xavi Hernández, que comptarà amb un total de 19 futbolistes

Primer partit del Barça com a campions de Lliga, i res millor que poder-ho fer en un Spotify Camp Nou festiu que podrà rebre els seus jugadors amb tots els honors que ja van viure en la rua dels campions i campiones del dilluns. 

Duel de Champions pels Campions

Els blaugrana afronten el primer dels quatre compromisos que encara tenen en aquesta Lliga amb la visita d'una Reial Societat que té el repte d'assegurar la quarta plaça que ocupa actualment i que els donaria un lloc a la pròxima edició de la Champions League.

El Barça, per la seva banda, ha preparat una jornada de celebració entre els seus jugadors i l'afició, ja que el duel contra els txuri urdin també servirà per oferir el títol a l'Spotify Camp Nou i allargar una mica més la celebració.

La convocatoria sense Pedri, Araujo i Gavi

La festa blaugrana serà completa del tot si els de Xavi Hernández aconsegueixen guanyar un partit de molta exigència en el penúltim matx com a locals abans del trasllat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els blaugrana es troben a 180 minuts de fer que cap equip s'hagi endut els tres punts del temple barcelonista, i per tal d'aconseguir-ho, Xavi no podrà disposar del sancionat Gavi, que va veure targeta groga al RCDE Stadium, i dels lesionats Pedri i Ronald Araujo.

El canari, amb unes molèsties a la cuixa dreta, i l'uruguaià, amb unes molèsties al bessó de la cama esquerra, són baixa pel partit d'aquest cap de setmana i no formen part d'una llista de 19 convocats, que és la següent: Ter Stegen, Sergio. O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Astralaga i Pablo Torre.

Últim entrenament abans del partit

En l'entrenament previ al duel no hi han estat les dues baixes mencionades, que, en canvi, han fet treball de prevenció i gimnàs. Per contra, a banda de tota la resta dels jugadors disponibles del primer equip, també s'ha entrenat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva el porter Ander Astralaga, del Juvenil A.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut