Lliurament del trofeu de Lliga després del partit amb la Reial Societat

Lliurament del trofeu de Lliga després del partit amb la Reial Societat

Hi haurà un moment de silenci a l’inici de l’enfrontament per l’exjugador blaugrana Ferran Olivella i l’expresident de l’equip basc Iñaki Alkiza, recentment desapareguts

Després del partit que aquest dissabte disputarà el Barça davant la Reial Societat a l’Spotify Camp Nou a partir de les 21 hores, tindrà lloc el lliurament de la copa de la Lliga, que el FC Barcelona es va adjudicar amb la seva victòria al camp de l’Espanyol diumenge passat.

Un cop acabat l’enfrontament, els jugadors blaugrana es quedaran sobre el terreny de joc i Sergio Busquets, com a capità de l’equip, pujarà a la Llotja Presidencial per rebre la copa de campions de Lliga, de mans de Luis Rubiales, president de la Real Federación Española de Futbol.



Busquets baixarà amb la copa al terreny de joc, on es reunirà amb els seus companys per efectuar les fotos pertinents de la plantilla amb el trofeu. Posteriorment, es donarà pas als parlaments de Xavi i Sergio Busquets i es passarà a celebrar el títol sobre la gespa de l’Spotify Camp Nou. Una volta d’honor de l’equip portant el trofeu de la Lliga i saludant l’afició serà el darrer acte d’aquesta celebració, abans del tancament final de la festa.

Record a Ferran Olivella i Iñaki Alkiza

Abans del partit, també es produirà un respectuós moment de silenci en record de l’exjugador del FC Barcelona Ferran Olivella, i de l’expresident de la Reial Societat, Iñaki Alkiza, traspassats recentment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut