Venda d’abonaments per a la Final Four d’handbol de Colònia

Venda d’abonaments per a la Final Four d’handbol de Colònia

A partir d’aquest divendres a les 12 h, els socis i sòcies disposen de 48 hores d’exclusivitat per adquirir les localitats que permeten assistir als quatre partits

Un cop confirmada la presència del FC Barcelona d'handbol a la Final Four de l’EHF Champions League, després de superar el GOG danès als quarts de final, a partir d’aquest divendres 19 de maig a les 12 hores s’obre un període de 48 hores de venda exclusiva per als socis i sòcies, dels abonaments per assistir als quatre partits d’aquesta Final Four que se celebrarà al pavelló Lanxess Arena de Colònia (Alemanya) els dies 17 i 18 de juny.

Dimarts vinent s'efectuarà el sorteig que decidirà els enfrontaments de les semifinals. Al costat del Barça, estaran en aquesta Final Four, el Magdeburg, el París Sant-Germain i el Kielce.

Els abonaments per a Colònia tenen un preu de 325 € i cal adquirir-los a través de l’enllaç següent:

Aquest període exclusiu per als socis i sòcies acabarà el diumenge 21 de maig a les 12 hores, i en el cas d’haver-hi localitats, aquestes s’obriran a tots els aficionats fins a exhaurir els abonaments. Un cop efectuat el pagament, no es podrà sol·licitar la devolució dels abonaments.

Condicions de compra d'abonaments

Cada soci o sòcia podrà adquirir un abonament per a tots els partits de la Final Four, i es podran agrupar fins a 4 abonaments en una mateixa petició. Els menors de 5 anys en data de la final, poden entrar gratuïtament sempre acompanyats per un adult que hagi adquirit abonament, i no ocuparan localitat física. Els compresos entre 5 i 18 anys hauran de fer la compra juntament amb un adult que tingui assignada la seva guarda legal.

Els abonaments seran en format electrònic i s’enviaran al titular de la petició. Les entrades no seran personalitzades, però indicaran el nom del club per a control intern.

Després d’aconseguir una fita històrica la temporada passada en sumar l’onzena Copa d’Europa de la secció, els de Carlos Ortega miraran d’afegir un nou títol a Alemanya i seguir sent el màxim dominador de l’handbol a Europa.

Possibilitats de desplaçament

Per assistir a aquesta Final Four i poder recolzar la plantilla blaugrana en aquesta màxima cita europea, FC Barcelona Desplaçaments ofereix la possibilitat de viatjar amb avió a Colònia, amb sortida el divendres i tornada el diumenge sense hotel, per 620 € per a socis i sòcies, i per 920 € amb hotel inclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut