Els capitans del Barça valoren l'adeu de Sergio Busquets

Els capitans del Barça valoren l'adeu de Sergio Busquets

Els jugadors de la plantilla actual, el president Laporta i altres personalitats del món de l'esport han reaccionat al comiat del capità blaugrana

L'adeu de Sergio Busquets ha tingut un gran ressò al món de l'esport. Per començar, els tres capitans blaugranes, Sergi Roberto, Jordi Alba i Ter Stegen han valorat el comiat del "5" blaugrana que l'han etiquetat "d'una notícia trista i difícil".

Els blaugranes han fet èmfasi en el fet que "el trobaran molt a faltar perquè és peça impossible de reemplaçar". A més, amb la trajectòria que havia acumulat en aquests 18 anys al club, molts professionals el "consideraven com un exemple en totes les facetes". Tots tres capitans han volgut ressaltar la seva carrera dins del club com a exemple "d'una gran llegenda amb una trajectòria ple d'èxits".

El president, Joan Laporta, també ha volgut tenir unes paraules després de la notícia i l'ha qualificat "d'un jugador i una persona exemplar que ja forma part de l'escut".

Les reaccions al món de l'esport

Després de l'anunci, les reaccions no han tardat a arribar. L'adeu de Sergio Busquets representa la marxa d'una llegenda del club de la seva vida i diverses personalitats del món de l'esport han aprofitat l'oportunitat per acomiadar i agrair la trajectòria del migcampista.

Les reaccions han arribat per totes bandes, també d'excompanys de vestidor com Carles Puyol, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Neymar, Bojan Krkic, Marc Bartra o Gerard Deulofeu.

Altres esportistes com Sergio Lozano, Àlex Roca, Pau Gasol, Àlex Márquez també han deixat el seu missatge a les xarxes socials acomiadant la llegenda culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut