El Barça Hockey Herba presenta una exposició al Museu pel seu centenari

El Barça Hockey Herba presenta una exposició al Museu pel seu centenari

La mostra dels 100 anys d'història de la secció estarà exhibida durant un mes

El Barça Hockey Herba ha presentat aquest dilluns, al Museu del Barça, una exposició que repassa els seus 100 anys d'història, que es compleixen aquest 2023. La mostra es podrà visitar com a part de l'Spotify Camp Nou Tour and Museum fins que aquest canviï de seu la primera setmana de juny, amb motiu de les obres de l'Estadi.

L'exhibició inclou fotografies, samarretes, estics i títols que la secció amateur ha aconseguit durant aquest segle defensant els colors blaugranes. L'exposició, ubicada al costat dels èxits del futbol femení, repassa de manera cronològica els moments clau del Barça Hockey Herba.

La presentació de la mostra ha comptat, entre d'altres, amb el directiu responsable de les seccions amateurs, Miquel Camps, el delegat de la secció, Xavier Puig, el cap de les seccions amateurs, Gaby Cairo, i el president del comitè organitzador del centenari de la Federació Catalana de Hockey, Josep Maria Biosca.

A més, han assistit a l'acte entrenadors, capitans, delegats i representants històrics del Barça Hockey Herba. 

Miquel Camps: "L'exposició és història viva del Club"

El directiu responsable, Miquel Camps, ha destacat el caire humà de l'exhibició: "Més que poder veure les copes i les fotografies d'aquesta secció que compleix 100 anys, el més emocionant és escoltar les històries que explica qui n'ha format part. És preciós d'escoltar, i trobo que aquí es traslladen els veritables valors del que significa ser del Barça i ser més que un club", ha subratllat.

"Quan expliquem a altres clubs el que tenim aquí de seccions i de seccions amateurs, al·lucinen. Aquestes són reals, porten anys competint i guanyant títols i cada cap de setmana lluiten pels colors blaugranes", ha expressat.

Xavier Puig: "És molt important poder mostrar el que som i el que hem estat aquests 100 anys"

El delegat de la secció, Xavier Puig, ha recordat tots els membres del Barça Hockey Herba en aquest segle: "Estem molt il·lusionats i agraïts. Al llarg de 100 anys han passat moltes coses, molta gent, i estem aquí gràcies a tots ells. Des d'aquí volem retre homenatge a totes les persones que han passat de tot i amb totes les dificultats perquè tinguem una secció de hockey en un club com el Barça", ha remarcat.

"Ens omple de goig i és molt important per nosaltres poder mostrar el que som i el que hem estat en aquests 100 anys", ha confessat.

Miki Delàs: "El reconeixement dona sentit al fet que som més que un club"

Per la seva banda, l'actual capità de l'equip masculí i olímpic en tres ocasions, Miki Delás, no ha amagat el seu orgull: "És un reconeixement per part del Club que dona sentit al fet que som més que un club. És molt especial per nosaltres tenir aquí aquesta exposició, i més amb motiu del centenari. Estem molt agraïts i és tot un plaer", ha assegurat en la presentació.

"És una manera de demostrar que hi ha moltes seccions, algunes professionals i d'altres no professionals, però tots portem la mateixa samarreta i formem part del mateix Club", ha reivindicat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut