Rijkaard: “Xavi s’ha convertit en el rei del futbol”

Rijkaard: “Xavi s’ha convertit en el rei del futbol”

Frank Rijkaard, feliç de veure com el Barça de Xavi Hernández es troba a un pas de guanyar la Lliga. L’exentrenador blaugrana parla pels mitjans del Club a Amsterdam, coincidint amb la visita del Fundació Barça

Aquest diumenge Frank Rijkaard va presenciar el partit amistós que el Fundació Barça va jugar a Amsterdam amb l’Ajax-Only Friends. El que va ser entrenador del FC Barcelona entre el 2003 i el 2008 és ara ambaixador de la Fundació Johan Cruyff i no es va voler perdre aquesta trobada de germanor entre dos equips formats per persones amb discapacitat intel·lectual. Rijkaard va compartir una estona amb els jugadors i jugadores blaugrana i va atendre els mitjans del Club.

 

“S’ha de donar l’oportunitat a joves com aquests de gaudir de la vida. Veus com en són, de feliços, somriuen, gaudeixen”, va dir, en relació amb el motiu que l’havia dut a presenciar la trobada entre el Fundació Barça i l’Ajax-Only Friends.

Preguntat per l’actualitat blaugrana, el neerlandès no va amagar la seva alegria per la feina que està fent Xavi Hernández a la banqueta que ell va ocupar ara fa vint anys: “Tinc un gran record de Xavi, s’ha convertit en el rei del futbol, soc molt feliç per ell de veure que l’equip va pel bon camí per guanyar la Lliga. Xavi s’ho mereix i també l’afició del Barça. També me n’alegro pel president Joan Laporta, amb qui vam treballar plegats. És un plaer veure que junts assoleixen èxits”.

Rijkaard, que el 30 de setembre passat va complir 60 anys, va voler subratllar la feina feta pel Barça 2022/23. “Han fet una molt bona temporada. Haver guanyat la Supercopa d’Espanya ja és molt important. Espero que ben aviat puguem veure el Barça campió de la Lliga una altra vegada. Va ser un honor haver treballat allà”, va dir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut