El Barça, amb 9 nominats al Team of the Season de la Lliga

El Barça, amb 9 nominats al Team of the Season de la Lliga

Dembele, Lewandowski, Raphinha, De Jong, Gavi, Pedri, Balde, Kounde i Ter Stegen, han estat seleccionats i opten a formar part dels 15 millor jugadors de la temporada

El FC Barcelona està fent una gran temporada, i així ho han reconegut els premis Team Of The Season. La Lliga ha donat a conèixer aquesta tarda els 47 nominats que opten a ser escollits com un dels 15 millors jugadors d’aquesta temporada i en la selecció hi ha una àmplia representació blaugrana.

Dembele, Lewandowski, Raphinha, De Jong, Gavi, Pedri, Balde, Kounde i Ter Stegen han estat seleccionats i opten a formar part dels 15 millors jugadors de la competició domèstica aquesta temporada. Així ho ha anunciat la Lliga aquesta tarda en un esdeveniment celebrat a les 17.00 hores.

Les 15 estrelles de la temporada

Els premis Team of The Season de la Lliga tenen com a objectiu ressaltar al millor porter, als quatre millors defenses, als tres migcampistes més destacats i als tres davanters més top de la competició. A banda, també s'escullen 4 jugadors més per completar el grup de jugadors més destacats en la competició d'enguany.

Els guanyadors se sabran més endavant i se seleccionaran gràcies a una combinació entre la votació popular, els mateixos jugadors de la Lliga i un comitè d'experts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut