Un mes per sentenciar el títol de Lliga

Un mes per sentenciar el títol de Lliga

Sis partits claus en 35 dies per decidir el campió de la competició domèstica i posar el punt final a la temporada

Amb l'arribada del mes de maig arrenca el tram final de temporada. Sis partits de lliga en 35 dies determinaran el campió de la competició domèstica, un títol que els blaugranes tenen a tocar. Així doncs, si els de Xavi Hernández són capaços de mantenir la distància d'onze punts respecte al Real Madrid, es podrien alçar amb el trofeu abans que acabi el mes. Per aconseguir-ho els culers hauran de sumar punts en els tres duels com a local i els tres com a visitant que queden per acabar la competició.

mini_CAT_3200x2000-CALENDAR_MONTH-maig

Els darrers partits a l'Spotify Camp Nou

Dels sis duels que encara resten de la competició, la meitat es disputaran a l'Spotify Camp Nou, començant pel partit d'aquest dimarts contra l'Osasuna on els blaugranes poden fer un pas més cap al títol en cas de victòria. El següent serà contra la Real Societat, un duel que en cas  d'haver guanyat tots els partits anteriors, podria ser la primera oportunitat pels homes de Xavi Hernández de proclamar-se campions de lliga i fer-ho davant de l'afició.

El darrer partit que es disputarà al temple blaugrana serà contra el Mallorca, un duel on més enllà del resultat esportiu serà emocionalment especial. I és que jugadors i aficionats diran adeu a l'Spotify Camp Nou tal com el coneixem a la penúltima jornada de lliga. Un partit que quedarà per la història del Club.

El derbi

Si al mes d'abril vam tenir ració de clàssic, el mes de maig és el torn del derbi barceloní. Blaugranes i blanc-i-blaus es veuran les cares per últim cop aquesta temporada en un partit transcendental per ambdós equips. El Barça buscarà sumar els tres punts per aconseguir una victòria transcendental per sentenciar el campionat i l'Espanyol necessitarà el triomf per sortir o allunyar-se de la zona de descens.

Amb aquests condicionants, el duel arribarà després d'un cap de setmana sense jornada per la celebració de la final de Copa i els culers hauran de demostrar que continuen endollats si volen alçar-se amb el títol abans d'acabar la competició regular.

A principis de juny, la cloenda

El darrer partit Lliga es jugarà lluny de casa, més concretament a l'estadi de Balaídos. El Celta - Barça tancarà la competició 2022/2023 en un duel que pot ser anecdòtic pels blaugranes si són capaços de tancar el títol jornades abans.

El partit es disputarà la primera setmana de juny per posar el punt final a la temporada d'enguany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut