Betis - Barça: Mantenen el camí triomfal (77-85)

Betis - Barça: Mantenen el camí triomfal (77-85)

Els de Saras no afluixen, malgrat estar immersos en la classificació per a la Final Four de l'Eurolliga, i sumen un triomf important a l'ACB

L'accés a la Final Four de l'Eurolliga està en joc, però també la primera posició de la fase regular de la Lliga ACB. I el Barça de bàsquet és conscient de la importància d'aquesta fita, perquè assegurar-se el factor pista en totes les rondes esdevé important per al play-off del títol de lliga. Així doncs, tot i estar enmig de l'eliminatòria contra el Zalgiris, i abans de viatjar a Kaunas per intentar segellar la classificació europea, els de Sarunas Jasikevicius s'han endut de Sevilla, contra el Betis, un triomf important en la jornada 30 de la Lliga Endesa (77-85). 

Una victòria que manté la inèrcia positiva tant de la competició domèstica com de l'europea i que, tot i complicar-se a la represa, ja s'havia començat a tocar des del primer quart. Satoransky i Abrines, amb 12 punts cadascun, han estat els màxims anotadors blaugranes al Palacio de Deportes San Pablo, en un partit amb rotació i en què, novament, la solidesa i concentració han estat importants. 

Des de la línia de tres

No hi ha hagut cap símptoma de relaxació en l'inici. De fet, els primers minuts del Barça han estat tan contundent que, en el primer quart, pràcticament s'ha decidit el partit. La clau, l'encert des de la línia de tres, amb un total de 7 triples (Laprovittola i Kalinic n'han fet dos cadascun). El 10-28 dels primers 10 minuts, amb una defensa sòlida i un alt encert ofensiu, ha estat acompanyat pel 18-19 del segon quart. Perquè, tot i que el Betis ha començat a trobar-se una mica més còmode sobre el parquet i, a poc a poc, ha començat a fer millor bàsquet, el Barça no ha afluixat i ha pogut marxar al descans amb un +19 a favor, després d'un nou tir de tres, aquest cop d'Abrines (28-47).

El triomf no s'escapa

Malgrat aquest clar domini, en el tram final del tercer període un parcial de 15-4 a favor del Betis ha reduït les distàncies i ha permès a l'equip sevillà baixar de la barrera dels deu punts (51-60, min 28). A més, en l'inici del quart parcial, la precipitació culer i les errades ofensives i defensives han facilitat que els andalusos s'acostessin fins als 7 punts (60-67, min 32). 

A poc a poc, però, el Barça ha tornat a posar les bases del triomf i un triple de Satoransky importantíssim (min 35) i un 2+1 de Mirotic (min 36) han tornat a disparar el Barça cap a la victòria (65-80). Ja de forma definitiva, perquè el 77-85 final ha portat el 25è triomf a la Lliga.  

LA FITXA

BETIS, 77

BARÇA, 85

Betis: Tyson Pérez (16), BJ Johnson (9), Pargo (9), Bertans (4), Gerun (16) -cinc inicial- Maronka (5), Cvetkovic (6), Montero (6), Almazán (-), Pasecniks (2), Eulis Báez (2), Fischer (2). 

Barça: Sanli (7), Kalinic (11), Satoransky (12), Laprovittola (6), Mirotic (10) -cinc inicial- Vesely (6), Sergi Martínez (5), Abrines (12), Tobey (7), Kuric (2), Jokubaitis (7) i Nnaji (-). 

Parcials: 10-28, 18-19 (28-47), 25-16 (53-63), 22-20 (77-85). 

Àrbitres: Antonio Conde, Raúl Zamorano, David Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut